12/09: LHC Veteranen – Geertruidse Boys Veteranen 2-7

  • 14 september 2015

LHC Veteranen – Geertruidse Boys Veteranen 2-7 (1-6)

Onze najaarsreeks komt maar moeilijk op gang. Vandaag was het Zwart-Wit dat afzegde. Blijkbaar is Roda JC-NEC interessanter dan voetballen tegen de boys uit Sint Geertruid. Gelukkig werd via het gigantische netwerk van onze leiders een adequate vervanger gevonden, nl. LHC uit Eijgelshoven. Omdat ook deze jongens naar Roda wilden gaan kijken speelden we al om half 4. Met 16 spelers begonnen we vlijmscherp aan de wedstrijd. We misten nog een kansje, maar na 5 minuten werd het 0-1 toen Jeroen een afgemeten voorzet van Maurice binnenkopte. Zeer kort daarna werd het 0-2 toen Bas Maurice de diepte instuurde en hij op snelheid de LHC verdediging verschalkte. LHC had weliswaar het initiatief op het middenveld, maar werd niet echt gevaarlijk.

Ze kwamen toch op 1-2 toen Patrick zijn enige foutje van de middag maakte en de bal niet klem kreeg. Voorin bleven we echter gevaarlijk. Het was weer Bas die een mooie voorzet afleverde op Jeroen die de 1-3 binnenfrommelde. Even later omgekeerde rollen, Jeroen op snelheid (jaja) over rechts, voorzet op Bas en het stond 1-4. 1-5 werd het toen Jan B een rush langs de linkerflank besloot met een perfecte voorzet op Jeroen, en Maurice maakte met een stift zelfs 1-6 en daarmee een voorlopig einde aan onze galavoorstelling. Tweede helft namen we wat gas terug, maar kregen nog voldoende kansen. Het kruit leek echter verschoten. LHC maakte met een mooie kopbal nog de 2-6. Vijf minuten voor het einde ging Jan M op de solo-toer en kon slechts onreglementair gevloerd worden binnen de beruchte lijnen. Emile spurtte naar voren en eiste brutaal de bal op. Met zijn linker schoot hij de bal onhoudbaar binnen en bepaalde de eindstand op 2-7.

Prima wedstrijd, sportieve tegenstander die ons nog tracteerde op een frisse Heineken in het kleedlokaal en vervolgens nog even naar Willy voor potjes bier en ‘Frites a la Thuis’…. Volgende week Geulsche Boys!

Opstelling
Patrick, Michel, Lando, Jean (Emile), Huub (Armand), Nico (Frank), Danny (Alain), Bas, Jan B, Jeroen (Jan M) en Maurice

No Replies to "12/09: LHC Veteranen - Geertruidse Boys Veteranen 2-7"


    Got something to say?

    Some html is OK