2019 -> 2020 en terugblik kerstdiner

  • 23 december 2019

Voor diegenen die er afgelopen vrijdag niet bij konden zijn, jullie hebben wat gemist. Het was weer een feest voor de smaakpapillen met een aantal tongstrelende hoogstandjes van onze eigen chef Bert. Nogmaals een woord van dank aan het voltallige bestuur dat er weer een heerlijk avondje van heeft weten te maken. Uiteraard ook een hele grote merci aan de sponsoren die dit festijn mede mogelijk hebben gemaakt. Slagerij Jan Pinckaers, Mertz kleinfruit, bakkerij Prevoo, Geurten groenten & fruit, friture Ans en patisserie Nelissen, bedankt!

2019 zit er alweer op en we mogen als vereniging terugkijken op een mooi jaar waarin we ons 75-jarig jubileum groots hebben gevierd. Het doel van onze vereniging, onze leden met plezier van voetbal laten genieten is na 75 jaar nog steeds hetzelfde. Die doelstelling hebben we ook in 2019 weer met zijn allen weten te bewerkstelligen en daar mogen we best trots op zijn! In het bijzonder verdienen onze vrijwilligers hiervoor een woord van dank, zonder vrijwilligers zou onze vereniging simpelweg niet kunnen bestaan.

RKVV Geertruidse Boys wenst iedereen een zalig kerstfeest en een gelukkig 2020. Dat het een jaar vol spelplezier en sportieve hoogtepunten mag worden!

No Replies to "2019 -> 2020 en terugblik kerstdiner"


    Got something to say?

    Some html is OK