24/10: RKVVM Veteranen – GB veteranen

  • 13 november 2015

Vandaag wederom tegen een voetballende betere ploeg met nogal wat mensen bij RKVVM in de gelederen die ook de kleuren van de boys verdedigd hebben.

We hadden 8 afmelding maar hierbij de namen  van de spelers die wel aanwezig waren;

Patrick, Jeroen, Maurice, Eddy, Jo, Jean, Jan M, Jan B, Miel, Huub, Michel, Danny, Lando,  Alain, Armand en Tom.

Na een aftastend begin was na 5 min de eerste grote kans voor de boys, een bal diep op Maurice aan de linkerkant van het veld, Jeroen zoekt zijn positie voor de goal de bal komt er ook maar het schot is naast.  Enkele minuten later zien de aanwezige bezoekers weer een mooie aanval maar dan van RKVVM de bal wordt kort over verschillende schijven naar elkaar gespeeld maar ook dit schot ging net naast.

Maar in de 20ste minuut is  t dan toch RKVVM dat na wederom een aanval over verschillende schijven de 1-0 scoort. Kort hierop weer een mooie aanval van Margraten maar het schot word op  wonderbaarlijke wijze  door onze keeper uit de goal geranseld. Ruststand 1-0 voor RKVVM.

Na de rust komen de boys goed uit de startblokken een cross bal van achteruit door Danny op Eddy, links in het middenveld, deze sprokkelt een paar meter een schot  buitenkant paal, snel hierna weer een aanval van de boys Maurice wordt diep gestuurd en randje 16 vol op de pantoffel  maar mooie redding van de keeper, hieruit komt de tegen aanval van RKVVM en laat het dan maar aan Ron Janssen over kapper/draaien en een uithaal richting de rechter bovenhoek, onze keeper komt er met zijn vingertoppen nog aan maar.. 2-0.

RKVVM wordt sterker, een individuele actie van een speler van RKVVM een schot op de korte linkerhoek laag maar de buitenkant paal redt de boys. Zowaar hebben de boys nog 2 kansen al zijn het dan schoten maar.. het slot akkoord is toch voor Margraten, Jan M krijgt de bal terug gespeeld zodat hij kan opbouwen, maar “iets gaat” niet goed en boem bal in het netje eindstand 3-0 voor RKVVM.

No Replies to "24/10: RKVVM Veteranen - GB veteranen"


    Got something to say?

    Some html is OK