3 punten voor GB 1

  • 5 februari 2018

Geertruidse Boys kende een valse start van de 2e seizoenshelft. De vraag was dan ook gingen de mannen van Enrico van Ginneken zich herpakken na de nederlaag afgelopen week. De wedstrijd thuis tegen FC Bemelen stond op het programma. Mede door de winterse omstandigheden was er slechts een plukje toeschouwers op Sportcomplex Julianaweg. De trouwe supporters die de kou hadden getrotseerd werden echter niet getrakteerd om hartverwarmend voetbal.

Geertruidse Boys begon goed aan de wedstrijd echter na 20 minuten werd het een hele slechte wedstrijd van beiden partijen. Fout op fout stapelde zich op. Geertruidse Boys kwam op voorsprong door een mooi doelpunt van Ricardo van den Hove. Deze lepelde op een subtiele wijze de bal over de gelegenheidsdoelman van FC Bemelen heen. FC Bemelen kwam al snel op gelijke hoogte na een terecht benutte strafschop.

Nog voor de rust stelde Geertruidse Boys orde op zaken. Het was Ricardo van den Hove die na een duel in de zestien naar de grond ging. Ook hier besloot de scheidsrechter de bal op de stip te leggen. Ricardo nam de strafschop zelf, 2-1. De ruststand werd toch 2-2 na slecht uitverdedigen bij een corner.

In een nog slechtere 2e helft was er 1 lichtpuntje. Robert Duijsens schoot de bal na een goede actie vanaf de rand van de 16 het doel in. 3-2. De ”greune” bleven strijden en behaalden op deze wijze de broodnodige 3 punten.

No Replies to "3 punten voor GB 1"


    Got something to say?

    Some html is OK