Belangrijke zege GB1! – GB2 blijft op 0 staan.

  • 27 november 2018
  • GB1 weet kraker tegen Bemelen te winnen! 3-2 winst.

Afgelopen zondagmiddag stond er voor het vlaggenschip van onze vereniging een belangrijke 6-puntenwedstrijd op het programma. Voor de wedstrijd liet de stand zien dat beide ploegen exact evenveel punten hadden. Het doelsaldo was in het voordeel van Bemelen. Er stond dus een hoop op het spel.

Trainer Enrico van Ginneken maakte vooraf nog eens duidelijk dat een goed resultaat noodzakelijk was om de weg omhoog op de ranglijst weer in te zetten. De verliespartij van de vorige ronde tegen RKSVB werd hierbij aangehaald om de spelers te motiveren. Uiteraard zat het met de motivatie wel goed daar de wedstrijd tegen Bemelen de laatste jaren tot een heuse streek-derby is uitgegroeid.

Beide ploegen wisten een pittige maar leuke wedstrijd op de mat te leggen. De ondanks het matige weer toegestroomde toeschouwers hebben waar voor hun geld gekregen en gezien hoe de teams nagenoeg gelijk aan elkaar waren. Uiteindelijk wist GB1 via Ricardo van den Hove (na een puntgave assist van Dominique Vanhingel) toch aan het langste eind te trekken en er met de zege vandoor te gaan! Proficiat!

Doelpunten: Ricardo van den Hove (2x), Roy Bootz.

  • GB2 houdt de 0 (punten). 3-2 verlies.

Eerder op de dag wist Geertruidse Boys 2 weer niet tot een positief resultaat te komen. Hierdoor staat er na 8 wedstrijden nog steeds geen enkel punt op de ranglijst met als resultaat een laatste plaats en negatief doelsaldo.

Voor het eerst in weken wist het elftal van Fabian Habets wel weer eens een goede pot te spelen waarbij er kranig weerstand werd geboden aan Partij 2. Tussenstand 2-2 stond tot de 98e (!) minuut op het scorebord, waardoor het leek alsof het eerste punt van het seizoen mee naar Sint Geertruid zou gaan. Helaas kwam er maar geen einde aan de wedstrijd en wist Partij in de laatste minuut de winnende treffer mooi binnen te koppen. Waar het kleine kwartier blessuretijd vandaan kwam is tot op heden onduidelijk. Eindstand 3-2.

Doelpunten: Ron Boon, René Habets.

No Replies to "Belangrijke zege GB1! - GB2 blijft op 0 staan."


    Got something to say?

    Some html is OK