Derby prooi voor Geertruidse Boys

  • 16 maart 2018

Geertruidse Boys 1 speelde gisteravond de lichtwedstrijd thuis tegen SNC’14. De omstandigheden waren op en top voor een derby. Het veld was niet goed terwijl de regen zorgde voor bittere omstandigheden. Geertruidse Boys begon goed aan de wedstrijd en had het meeste balbezit. SNC’14 hoopte doormiddel van snelle counters GB pijn te kunnen doen. Na ongeveer een half uur lukte dit. Nadat de verdediging de bal niet goed kreeg gewerkt kon een speler vanuit het middenveld opkomen en de bal vrij inschieten.

Na rust werden ”de greune” feller en gingen ze beter spelen. Dit leidde na een mooie voorzet van John Claessens tot de 1-1 van Ricardo van den Hove. Ondanks dat de grensrechter met de vlag de lucht in bleef staan, concludeerde de scheidsrechter terecht dat het een geldig doelpunt was. Niet veel later schoot Carlo Remmers Geertruidse Boys op voorsprong door een vrije trap van 20 meter precies in het hoekje te schieten. De voorsprong was verdiend gezien het spelbeeld. Na een werkelijk fantastische aanval en een nog mooier schot leek Roy Bootz de wedstrijd in het slot te gooien, 3-1. Echter kwam SNC’14 terug na een niet goed verwerkte vrije trap, 3-2. Het werd nog spannend in de laatste 10 minuten waarin SNC’14 ook nog enkele mogelijkheden kreeg om op gelijke hoogte te komen.
In de 94e minuut leek Roy Bootz aan alle onzekerheid een eind te maken, hij ging alleen op de doelman af maar wist deze kans niet om te zetten in een doelpunt. Nadat de kans was gemist werd Roy op harde wijze tegen de grond gewerkt waardoor de scheidsrechter maar 1 ding kon doen, de bal op de stip leggen. Het slotakkoord was voor Ricardo van den Hove, 4-2. Man of the match vandaag was John Claessens!

No Replies to "Derby prooi voor Geertruidse Boys"


    Got something to say?

    Some html is OK