Doelpuntrijke zondag!

  • 6 november 2017
Afgelopen zaterdag ging Geertruidse Boys JO9 op bezoek bij SCG in Gronsveld. Na het beginsignaal begon Geertruidse Boys & Girl fel aan de strijd waardoor al snel op het doel van SCG geschoten werd. Met de eerste hoekschop werd het al 0-1 door een eigen doelpunt. Hierna volgde een mooie vrije trap, genomen door Jordy Steinbusch, die ingekopt werd door Espen Deguelle. Bij rust stond de teller op 1-6 en de eindstand werd 1-12! Doelpuntenmakers: 3x Jordy Steinbusch, 2x Espen Deguelle, 1x Renzo Blom, 3 x Dean van Velsen en 2 x Niek Lennertz.
Op zondag speelde de dames uit bij RKHSV. Helaas werd er verloren waardoor de dames kunnen spreken van een zeer matige seizoenstart. Het werd 2-1 in Maastricht. Het doelpunt van GB zijde kwam op naam van Demi Curfs.
Het vierde elftal ging op bezoek in Bemelen. Na een mooie overwinning vorige week thuis tegen BMR werd ook de volgende derby door het team van Wum Lambie gewonnen. Er werd knap gewonnen met 2-4.  De doelpuntenmakers aan GB zijde waren Yorick Vaessen, Sander Roijen en Sammy Lardinois. Een eigen doelpunt maakte de GB productie compleet.
Het tweede elftal speelde thuis tegen directe concurrent Walram. Er moest gewonnen worden om aansluiting te krijgen met de middenmoot. De boys begonnen goed en kwamen dan ook snel op voorsprong door een doelpunt van Jules Waterval. Hierna begon Geertruidse Boys slordig te spelen. Walram werd sterker en gevaarlijker en dit drukte ze ook uit op het scorebord. De ruststand was 2-4, de aansluitingstreffer werd gemaakt door Haike Lardinois na een mooie assist van Rik Packbier. Na rust begonnen ”de greune” heel slecht. Al snel stond 2-6 op het scorebord. Hierna tapten de mannen uit een ander vaatje en er werd teruggekomen tot 5-6. Doelpuntenmakers (Jules Waterval, Michel Steinbusch en Rik Habets). In de slotfase, de 90e minuut, had Rik Habets de 6-6 op zijn hoofd. Hij kopte mooi uit een corner richting doel, helaas werd de bal van de lijn gehaald.
‘S middags speelde het eerste elftal thuis tegen SV Sibbe, dat nog geen punten heeft gehaald dit seizoen. Voor de boys telde maar 1 ding en dat is winnen. Hiermee konden de boys meteen goede zaken doen op de ranglijst. Van de meet af aan was duidelijk dat iedereen wilde winnen. De 1-0 van Bjorn viel na een hele mooie aanval! SV Sibbe kon niet echt gevaarlijk worden. Het was echter SV Sibbe dat op gelijke hoogte kwam na onoplettendheid aan GB zijde. Spits Thimo Curfs zorgde echter met een zondagschot weer voor de voorsprong, 2-1. Na rust vergrootte Ricardo van den Hove de voorsprong. Robert Duijsens, deed ook een duit in het zakje, 4-1. De 5-1 kwam op naam van John Claessens die van dichtbij in het dak van het doel ramde. Het slotakkoord kwam op naam van Thimo Curfs, 6-1. Man of the match werd doelman Henny Wolfs die vooral in de 1e helft een aantal belangrijke reddingen verrichte!

No Replies to "Doelpuntrijke zondag!"


    Got something to say?

    Some html is OK