Dramatische zondag voor Geertruidse Boys

  • 3 december 2018

GB1 weet goed resultaat geen vervolg te geven.

Gisteren ging Geertruidse Boys 1 op bezoek bij VV Haanrade 1. Na de knappe thuiszege tegen FC Bemelen wilde ‘de greune’ een goed vervolg geven aan deze prestatie. Na de lange rit richting Parkstad begonnen de boys slap aan de wedstrijd. Het tempo lag zeer laag en er werd gestrooid met foute passes. Het was dan ook Haanrade dat op voorsprong kwam. Uit nota bene een corner van GB wist Haanrade snel om te schakelen en de 1-0 op het scorebord te zetten.

Het antwoord van de mannen van Enrico van Ginneken liet niet lang op zich wachten. Het was Ricardo van den Hove die zorgde voor de 1-1. Helaas konden de mannen niet lang genieten van de gelijke stand doordat VV Haanrade uit een corner de 2-1 op het scorebord zette. Haanrade kwam niet veel later zelfs op een 3-1 voorsprong waardoor het wel heel moeilijk leek te gaan worden. Geertruidse Boys maakte zich op voor een slotoffensief.

Ondanks de vele gemiste kansen kwamen de boys nog terug tot 3-2 door een mooie goal van Robert Duijsens. Toen Ricardo van den Hove in de 90e minuut vanaf 11 meter mocht aanleggen leken de boys dan toch 1 punt over te houden aan dit treffen. Echter werd de penalty van Ricardo gekeerd door de doelman. Gelukkig wist Robert met zijn 2e van de middag de bal in de rebound nog in het net te krijgen. Een punt leek veilig totdat vanuit de aftrap de bal naar voren werd getrapt door Haanrade. In de zestien werd er een overtreding gemaakt waardoor Haanrade er in 93e minuut van de verlening toch nog met de winst vandoor ging.

GB2 verliest opnieuw.

Een regenachtige zondagochtend is het decor voor de thuiswedstrijd van GB2 tegen Berg’28 3. Na de onbeloonde teamprestatie van vorige week was het tweede uit op revanche en gebrand op een goed resultaat.

Deze gedrevenheid resulteerde in een goede eerste helft waarin de tegenstander bijna geen enkele kans wist te creëren. De thuisploeg stelde daar zelf echter ook geen echt gevaarlijke kans tegenover maar had wel het betere van het spel. Helaas wist Berg vlak voor rust via een schot dat van richting werd veranderd toch op voorsprong te komen. Ruststand 0-1.

Trainer Fabian Habets had zijn mannen in de rust de opdracht gegeven om het spel te blijven bepalen en zodoende de eerste punten van het seizoen binnen te slepen. De doelpunten zouden wel komen… Het betere van het spel was de eerste paar minuten na rust weer voor ‘de greune’, de effectiviteit lag echter bij de mannen uit Berg. 0-2, 3, 4 en 5 vallen kort na rust snel achter elkaar (allemaal van de voet van ene B. Lardinois) en het restant van de wedstrijd wordt zonder noemenswaardige hoogtepunten uitgespeeld. Eindstand: 0-5.

Komend weekend tegen Sibbe 1 de laatste kans voor de winterstop om van de 0 punten af te komen.

No Replies to "Dramatische zondag voor Geertruidse Boys"


    Got something to say?

    Some html is OK