Druk weekend voor de boeg

  • 6 december 2018

Naast de hoofdactiviteit, voetbal, vindt dit weekend de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Vrijdagavond om 21:30 uur (na de training van de senioren) in de kantine. Aangezien er door zo een stevige vergadering veel dorst ontstaat, zullen er voor alle aanwezige leden kostenloos consumpties ter beschikking staan. DE GEHELE AVOND.

Jeugd

Zaterdagochtend om 10:30 uur speelt JO10-1 uit tegen Caesar. Een goed resultaat zou een mooie afsluiting zijn van de najaars-reeks.

Eveneens op zaterdag, om 11:45 uur, staat voor JO15-1G de uitwedstrijd tegen Jekerdal op het programma. JO15 staat momenteel 4e op de ranglijst met maar 4 punten achterstand op de koploper. Theoretisch is er nog vanalles mogelijk dus de volle 3 punten tegen de nr 2 van de ranglijst zijn het doel.

Maandagavond om 19:30 uur, kan JO17-1G uit in Cadier en Keer sportieve revanche halen voor de blamage van afgelopen weekend. Tegen de koploper kwam er een eind aan de titelaspiraties na een 1-8 verlies. Desalniettemin is er theoretisch nog steeds een flinterdunne kans op de titel dus zal in de laatste twee wedstrijden de volle buit binnengesleept moeten worden.

Senioren

Zondagochtend, 11 uur, komt GB3 thuis in actie tegen vv SCM 7. Na een pijnlijke 5-4 verliespartij bij Hellas, zijn de mannen extra gemotiveerd om de 3 punten deze keer in Segietere te houden.

Zondag, 12 uur: Sibbe 1 v GB2. Het tweede wacht altijd nog op de eerste punten van het seizoen. Sibbe daarentegen, wist vorige week verassend te winnen van SNC en staat nu 5 punten los van de boys. Als het tweede de aansluiting niet definitief wil verliezen zullen ze zondag 3 punten moeten pakken. Werk aan de winkel dus voor de mannan van Fabian Habets.

GB1 speelt om 14 uur zijn laatste thuiswedstrijd van de najaarsreeks tegen Vijlen. Het team van Enrico van Ginneken verloor vorige week pijnlijk in de laatste minuten en heeft dus iets goed te maken. Om de aansluiting met de ploegen bovenin niet kwijt te raken, moet er gewonnen worden. Wedstrijdsponsor: Hof van Huntjens.

Veel succes en plezier toegewenst!

No Replies to "Druk weekend voor de boeg"


    Got something to say?

    Some html is OK