Eindelijk weer voetbal!

  • 29 januari 2016

Na enkele weken van winterstop, waarin er is gewerkt aan de voorbereiding voor het tweede halfjaar van het seizoen, staan er voor komend weekend weer 2 wedstrijden gepland van onze seniorenelftallen. Vorige week is de eerste wedstrijd van 2016 al afgelast voor ons 1ste elftal. Voor komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen IBC`13 1 op het programma. De uitwedstrijd werd eerder dit seizoen zeer overtuigend gewonnen met 1-5. De mannen van Jo Mulkens hebben dinsdag een succesvolle oefenwedstrijd gespeeld uit tegen RKASV 1, hier werd tegen een uitslag van 2-2 behaald. Zo kunnen ze met vertrouwen de mat komende zondag betreden.

Voor het 4de staat de wedstrijd tegen BMR 4 op het affiche. Een wedstrijd die al meerdere keren is afgelast en nu de dag na het welbekende ‘Auwwieverbal in Tebannet’ gespeeld zal worden. We hopen voor ons 4de elftal dat ze zaterdagavond al kan laten zien aan de uitploeg dat er niks valt te halen 😉

Echter worden de weergoden nog aanbeden en is het afwachten hoeveel regen er zal vallen in de komende 2 dagen. Het zou een natte zaterdag kunnen worden en dan niet alleen in de zaal in Banholt…..

We wensen beide teams veel succes en gaan voor de eerste 6 punten van 2016!!!

No Replies to "Eindelijk weer voetbal!"


    Got something to say?

    Some html is OK