Geertruidse Boys 1 zet goede reeks voort

  • 16 april 2018

Het weekend begon niet goed voor Geertruidse Boys niet goed. Geertruidse Boys JO-9 verloor in Bunde met maarliefst 9-0.

Op zondag speelde het tweede elftal uit bij SCG. Het waren de gasten die op voorsprong kwamen en zelfs de score wisten uit te breiden tot 2-0. Geertruidse Boys toonde veerkracht en wist toch nog een punt mee terug te nemen naar Sint Geertruid. Doelpuntenmakers Sam Gijbels en Richard Smeijsters. Ook het 4 elftal speelde uit ”onder aan de berg”. Er werd met 2-0 verloren bij SVME door de mannen van Wum Lambie.

De dames speelde thuis tegen RKMVC een belangrijke wedstrijd in de kelder van de 5e klasse. Al snel kwam RKMVC op voorsprong en wist deze uit te breiden tot een comfortabele 0-3 voorsprong. Demi Curfs deed voor Geertruidse Boys wel nog iets terug maar dit mocht niet baten. Het slotakkoord was wederom voor RKMVC, einduitslag 1-5.

‘S middags trad het 1e elftal aan tegen Geulsche Boys. ”De Greune” wilden graag revanche nemen voor het debacle van vlak voor de carnaval. Daarnaast zou men bij een overwinning de sterke reeks voortzetten. Al snel kwamen de gastheren op voorsprong door een vrije trap van Bram Curfs. Echter kreeg Geulsche Boys ook enkele kansjes, gelukkig gingen deze er niet in. Niet veel later was het wederom Bram Curfs die het net wist te vinden. Na een mooie aanval via Tom en Roy stond Bram oog in oog met de doelman. 2-0. Nog voor rust kwam Geulsche Boys terug tot 2-1. De 2e helft was niet om over naar huis te schrijven.

Volgende week wacht de derby tegen SCG.

No Replies to "Geertruidse Boys 1 zet goede reeks voort"


    Got something to say?

    Some html is OK