Geertruidse Boys wint ruim bij hekkensluiter

  • 11 maart 2018

Op zaterdag speelde Geertruidse Boys JO 9 haar wedstrijd tegen Scharn JO 9 3. Op voorhand spannend voor zowel spelers als leiding. Geertruidse Boys JO 9 is namelijk een klasse hoger gaan spelen. De gemotiveerde spelers kwamen al snel op voorsprong door een doelpunt van Espen Deguelle. Niek Lennertz vergrootte de voorsprong. Het derde doelpunt kwam wederom op naam van Espen Deguelle. Het mooiste werd echter bewaard voor het laatst. Dean van Velsen scoorde de 4-0. Dit deed hij niet zomaar, hij scoorde na een dubbele panna waarna hij koel de keeper omspeelde en binnenschoot. Een mooi begin van het avontuur in de 2e klasse.

Eindelijk stond er weer een mooi gevulde voetbalzondag op het programma. Het is weken rustig geweest aan het sportcomplex Julianaweg. Vandaag was duidelijk dat er weer gevoetbald werd. De spelers en toeschouwers konden maar moeilijk een plekje vinden om hun auto te parkeren aan een zeer drukke Libekerstraat.

Vanochtend om 10.30 uur trapten de dames thuis af tegen RKHSV. De dames speelde een zeer verdienstelijke pot tegen het hoger geklasseerde Heugem. Toch was het RKHSV dat op voorsprong kwam. De dames van Sint Geertruid bleven echter kalm voetballen en speelde aardig mee met RKHSV. Het was in de 2e helft RKHSV dat de voorsprong uitbreidde. Een lange bal werd verkeerd ingeschat door de verdediging waardoor de speelster de 0-2 kon binnenschieten. Niet veel later maakte Lieve het weer spannend. Helaas kwamen de dames net te kort om punten af te snoepen van RKHSV.

Het derde elftal speelde uit bij SVME. De mannen van trainer Dennis van Proemeren speelde gelijk, 2-2. De doelpunten kwamen op naam van Philippe Weusten & Roy Packbier. Ook het 4e elftal speelde gelijk met 2-2. Thuis begonnen ”de greune” goed en stonden ze al snel op een comfortabele 2-0 voorsprong door doelpunten van Yorick en Falco.

Het eerste speelde ’s middags uit in Sibbe tegen de plaatselijke SV. Sibbe dat nog geen punt wist te behalen had een aantal oude bekenden van stal gehad voor de wedstrijd tegen Geertruidse Boys. De boys hadden het moeilijk met het felle en strijdend SV Sibbe. De eerste helft was dan ook niet om over naar huis te schrijven. Het was Ricardo van den Hove die de ban brak. Hij scoorde fraai uit een vrije trap! Voor rust deed SV Sibbe echter nog iets terug. Een zondag schot was keeper Henny te machtig 1-1. Na rust begonnen de boys sterker te spelen en dit drukte zich uit in kansen. Het was Carlo die na een mooie actie van Robert de 1-2 op het scorebord zette. Het was Robert zelf die zorgde voor de 1-3. Het slotakkoord was voor spits Roy Bootz. Hij scoorde eerst met de voet en later met het hoofd. Een belangrijke overwinning waardoor de aansluiting met de middenmoot wordt gevonden!

No Replies to "Geertruidse Boys wint ruim bij hekkensluiter"


    Got something to say?

    Some html is OK