Geertruidse Boys zet stijgende lijn voort

  • 1 mei 2018

Afgelopen zaterdag speelde Geertruidse Boys JO 9 een inhaalwedstrijd tegen VV Eijsden. Met veel supporters aan de zijlijn begonnen ”de greune” aan de wedstrijd. De tegenstand van Eijsden was vanaf begin groot. Na 10 minuten keken de boys dan ook al tegen een 3-0 achterstand aan. Het was Milan Martinussen die vlak voor de rust iets terug deed voor Geertruidse Boys, 3-1. Net voor het laatste fluitsignaal van de 1e helft prikte Eijsden dan toch nog de 4-1 binnen. Wat er in de rust is gebeurt, blijft voor de supporters een mysterie. In de 2e helft zagen we een heel ander Geertruidse Boys. Ze vochten voor iedere meter en kwamen terug tot 4-4. Doelpunten van Niek Lennertz ( 2x) en Renzo Blom (1x). Het slotakkoord was wederom voor Eijsden, 5-4.

Op zondag speelde het 3e elftal thuis tegen SCG. Helaas gingen de mannen van trainersduo Dennis van Proemeren en Roel Didderen met 1-2 onderuit. Het doelpunt werd gemaakt door Fabian Habets. Het 4e elftal speelde de derby uit tegen VV Keer. Mede door een doelpunt van Sammy Lardinois werd er een punt meegenomen naar Sint Geertruid, 1-1. De dames gingen onderuit bij WDZ waardoor de overwinning van afgelopen week helaas geen vervolg heeft gekregen.

Het eerste elftal speelde tegen SV Nijswiller de inhaalwedstrijd van de 2e periode. Geertruidse Boys speelde geen goede wedstrijd maar wist toch te winnen. Ondanks een vroege voorsprong die in de 2e helft werd uitgebreid, lieten de 11 ”greune” het toe dat SV Nijwiller nog 2 x het net wist te vinden. Einduitslag 5-2. Doelpuntenmakers: Ricardo van den Hove, Robert Duijsens (2x), Noud Drummen en Tom Martinussen.

No Replies to "Geertruidse Boys zet stijgende lijn voort"


    Got something to say?

    Some html is OK