Jong Geertruidse Boys 1 wint van 4e klasser Rood Groen LVC!

  • 29 januari 2020

Het eerste elftal speelde gisterenavond in een koud en winderig Lemiers een oefenwedstrijd tegen 4e klasser Rood Groen LVC. Het jonge elftal van trainer Marcel Canisius, zonder Tom Martinussen en Ricardo van den Hove, keek al na 2 minuten tegen een 1-0 achterstand op. Nog binnen de eerste 5 minuten gaf de scheidsrechter een penalty. Gelukkig wist Bram de inzet te keren. Toch was het Rood Groen dat het sterke begin een vervolg gaf en de 2-0 binnenschoot. Jules Waterval maakte de aansluitingstreffer met een mooi schot vanaf de zestien meter!
Dit was het startsein voor ”de greune” om beter te gaan spelen! Het was voor de rust nog Ali die de gelijkmaker maakte en Thimo Curfs die een afgeslagen bal erin schoot waardoor de ruststand 2-3 was.

Na rust begon GB sterk en Ali maakt het verschil groter na een absolute werelddribbel waarin hij eerst 2 verdedigers omspeelde, daarna de keeper en daarna op de lijn nog 2 verdedigers uitspeelde alvorens hij de bal in het doel schoot. Niet veel later was het Cedric Maas die een afgeslagen bal meteen uit de draai in het doel schoot. Rood Groen kwam nog terug tot 3-5 maar Koen Nelissen zorgde voor de eindstand, 3-5.

Een mooie generale voor de competitiewedstrijd van a.s. zondag!

No Replies to "Jong Geertruidse Boys 1 wint van 4e klasser Rood Groen LVC!"


    Got something to say?

    Some html is OK