Kampioenen: F-Jeugd (JO-9) wint titel!

  • 15 mei 2017

KAMPIOENEN!!

Vrijdagavond is de F jeugd kampioen geworden in Gulpen.
Om 17.45 werd er verzameld op het kermisterrein,  waar de spanning bij de spelers en leiders duidelijk kon voelen. Eenmaal aangekomen in Gulpen, werd er vlug omgekleed om een goede en geconcentreerde warmingup te doen. Eenmaal de wedstrijd precies om half 7 was start ging werd er de eerste 10 min voornamelijk gekeken wat hier te halen was. Al was het Niek Lennertz die wist prachtig binnenschoot en de score opende. Waarnaar de rest het voorbeeld al snel opvolgde.

Eindstand: 1-13.

Doelpuntenmakers:
Niek Lennertz 6x
Milan Martinussen 3x
Dean van Velsen 1 x
Jordy Steinbusch 1 x
Nick Royen 2x

Een geweldige ervaring die deze jeugdhelden en heldinnen niet snel zullen vergeten! Felicitaties voor spelers/ speelsters, leiders en trainers!! - Namens Bestuur RKVV Geertruidse Boys

Uiteindelijk een geweldige wedstrijd die met 1-13 werd afgesloten waarnaar de kinderchampagne ‘rijkelijk vloeide’en het confettiekanon de lucht in werd geschoten. De Kampioensshirts werden uitgedeeld waarna in de kleedkamer gezongen en gedanst werd. Eenmaal in de auto werd er naar afgereisd naar het thuishonk waar de training van het eerste ‘lichtelijk werd verstoord’ door het enthousiasme van de jonge clubgenoten. Vervolgens ging de kantine open en werd er nog een paar uurtjes genoten en gefeest.

 

No Replies to "Kampioenen: F-Jeugd (JO-9) wint titel!"


    Got something to say?

    Some html is OK