Laatste wedstrijd GB1 eindigt in mineur

  • 30 mei 2018

Na enkele zonnige dagen, werd er een onstuimige zondag voorspeld. Gelukkig vielen de onweersbuien, regen en hagel in St. Geertruid mee, maar dit gold weliswaar niet voor het merendeel van de uitslagen voor Geertruidse Boys. Zowel het 2de als 3de trok erop uit met een zéér krappe selectie en dit resulteerde in 0 punten voor beide ploegen. ‘Superdreijde GB3 verloor met 2-0 bij SCG en GB2 kreeg een pak slaag, weliswaar met slechts 10 man, bij Partij 2, 7-0.

Ook GB4 haalde vandaag helaas geen punten, alhoewel de einduitslag meer perspectief gaf en zich laat aanhoren als een spannende pot. Einduitslag 3-4 voor de mannen van Keer 3. De dames onder leiding van Stefan Heerens wisten al enig team de winst te pakken op deze zondagochtend, met 3-2 werd WDZ VR1 huiswaarts gestuurd.

De laatste wedstrijd van het seizoen was alweer aangebroken voor GB1. Er was zelf nog kans op een periodetitel, al was het maar een kleine kans. De F Jeugd vergezelde de spelers bij het betreden van het veld in het teken van de eerste GB Family & Friends BBQ. Enkele foto’s zijn te vinden op onze foto pagina, klik hier om deze te bekijken. Echter verloren de ‘greune’ het zicht hierop al vroeg in de wedstrijd. Binnen de eerste 5 minuten van de wedstrijd gaf de scheidsrechter een zeer discutabele penalty in de ogen van GB1. Enkele spelers konden zich niet vinden in het oordeel van de leidsman, dit resulteerde in 2x geel en dus rood voor Bram Curfs. De penalty werd door de gasten uit Ulestraten benut. Ondanks dat GB1 nog enkele malen aanzette was het RKUVC dat hun voorsprong al snel wist te vergroten. Uiteindelijk stond er een einduitslag op het scorebord van 1-6 en was het aan captain Tom Martinussen om de eer te redden, hij maakte de 1-3.

Net als verscheidene malen in de afgelopen seizoenen was GB1 erg kort bij het pakken van een periodetitel, dit bleek helaas weer een stap te ver te zijn. Na de wedstrijd stond de BBQ klaar voor de seizoensafsluiting. Dit maakte de teleurstelling gelukkig deels goed, waarna er samen met zo’n 90 man werd genoten van enkele biertjes en een lekker stukje vlees van Slagerij Pinckaers. Met een goed gezelschap en mix van zowel jeugd/ vrijwilligers/ friends/ senioren en leiding werd het seizoen 2017/2018 op een gezellige manier afgesloten.

De F jeugd trok dinsdagavond nog op pat voor een doordeweekse wedstrijd. Onder het motto goed voorbeeld – warming up meegemaakt bij GB1 afgelopen zondag – doet volgen begonnen ze aan de wedstrijd. Echter werd er ook door JO-9 verloren met maarliefst 9-3. Net zoals bij de tegenstander van het eerste elftal was er 1 speler die het verschil maakte, ook hier was dit 1 spelertje die dit deed. De 3 treffers van de groen witte waren er wel 3 voor in te lijsten, alle 3 prachtige doelpunten. 1x Jordy Steinbusch en 2x Niek Lennertz.

Terugkijkend op een mooi seizoen, mogen de trainers Barry Deguelle en Maurice Blom samen met stagiair Danial Mey meer dan tevreden zijn. 

 

 

No Replies to "Laatste wedstrijd GB1 eindigt in mineur"


    Got something to say?

    Some html is OK