Mooi voetbalweekend

  • 27 maart 2018

Het voetbalweekend begon dit keer al op vrijdagavond. Op het bijveld werd er een 35+ toernooi gespeeld. Geertruidse Boys nam het op tegen SNC’14 en SK Moelingen. Na afloop van dit vriendschappelijke toernooi werd door de sporters de kantine nog ”even” aangedaan.

Daar in de kantine was de 1e editie van Speciaal Bier Bingo aan de gang. Het was een groot succes met maarliefst 80 deelnemers. De verschillende prijzen werden gewonnen door verschillende deelnemers. De hoofdprijs ging naar Rick Habets. Na afloop van het kienen gingen de voetjes nog even van de vloer met DJ Roel.

Op zaterdag begon de jeugd alweer vroeg met voetballen. Geertruidse Boys JO 9 ging op bezoek bij Spaubeek. De eerste 10 minuten gingen gelijk op in deze wedstrijd. Echter eventjes later bij de rust stond het 2-1 voor de gastheren. Niek Lennertz wist voor Geertruidse Boys de score te openen. In de 2e helft werd er leuk gevoetbald door beide partijen. Doelpuntenmakers in de 2e helft voor ”de greune” waren Niek Lennertz en Jordy Steinbusch. Helaas was dit niet voldoende en ging Spaubeek er met de 3 punten vandoor.

Geertruidse Boys vr 1 speelde thuis tegen SVME vr 1 op zondag. Het was genieten de eerste helft. Geertruidse Boys voor de gelegenheid in het paars, veegde SVME van de mat af. Dit resulteerde in een 4-1 ruststand. Uiteindelijk was de 2e helft een stuk minder hoogstaand. Het slotakkoord was dan weer wel van hoge kwaliteit. Lieve schoot van afstand prachtig raak. 5-1. Belangrijke punten voor de dames om de weg omhoog weer te vinden!

Zowel het 3e elftal als het 4e elftal speelden tegen SCM. Het 3e speelde thuis tegen SCM en keek al heel snel tegen een 0-2 achterstand aan. Jochen Lennertz deed wel nog iets terug, 1-2. Hierna was het weer SCM dat de boventoon voerde. Het werd uiteindelijk 1-3. In Maastricht speelde het 4e elftal tegen SCM. Ook zij wisten helaas geen punt te behalen. Het werd 1-6. Doelpuntenmaker Sammy Lardinois.

Het 2e elftal speelde uit bij SNC’14. Na maanden niet meer op het veld te hebben gestaan was het voor vele spelers van het 2e weer wennen om de bal aan de voet te hebben. Ondanks dat de gemiddelde leeftijd bij SNC’14 vele malen hoger lag dan bij Geertruidse Boys was het SNC dat Geertruidse Boys in de eerste helft het nakijken gaf. Ruststand 3-0. In de 2e helft redde Joep Bisscheroux nog de eer. Eindstand 4-1.

‘S middags ging Geertruidse Boys 1 op bezoek bij IBC’03. Ondanks een rommelig begin was het Geertruidse Boys dat op voorsprong kwam na een mooi doelpunt van Carlo Remmers. Erna werd er niet doorgedrukt en bleef het spel zwak. Na zwak opbouwen achterin gaf Geertruidse Boys een corner weg waaruit de 1-1 viel. Het spel golfde op en neer en zowel Geertruidse Boys als IBC’03 kregen nog kansen maar het bleef gelijk.

No Replies to "Mooi voetbalweekend"


    Got something to say?

    Some html is OK