Nieuwe trainer GB1

  • 4 maart 2016

Zoals de trouwe supporters waarschijnlijk al hebben opvangen is er na goed overleg met huidige trainer Jo Mulkens besloten dat de wegen na 2,5 jaar zullen scheiden. We kijken terug op een goede en meer dan positieve samenwerking in de afgelopen jaren. ‘De Hand van Jo’ is op verschillende plekken zichtbaar aanwezig in onze vereniging binnen dit tijdsbestek. Wij wensen Jo Mulkens veel succes bij een eventuele nieuwe uitdaging in zijn trainerscarriere, maar we zien Jo zeker graag in de toekomst weer eens terug bij onze club. Al is het voor een ‘juupke’ aan het buffet bij Paul. Inmiddels is dus ook de naam van de nieuwe trainer voor het seizoen 2016/2017 bekend gemaakt.

Enrico van Ginneken
Voor de volgers van de 5de klasse A zeker geen onbekend gezicht. Enrico van Ginneken is al enkele jaren de trainer van FC Bemelen 1. Momenteel staat Bemelen net als GB1 op hetzelfde punten aantal en zullen de ploegen zich onderling treffen op zondag 17 april. Enrico van Ginneken is als speler actief geweest voor Fortuna gedurende zijn jeugd en vervolgens teruggekeerd naar MVV, wegens een zware knieblessure. Hij heeft diverse Limburgse en Nederlandse selectie elftallen doorlopen, maar door de blessure is zijn droom als profvoetballer niet volledig uitgekomen.

Wij wensen Enrico van Ginneken veel succes als trainer van Geertruidse Boys 1 en kijken uit naar het treffen tussen FC Bemelen 1 en Geertruidse Boys 1, waarbij we zeker verwachten dat de punten voor de ‘Greune’ gaan worden ;-).

Verder heeft de website www.indewandelgangen.com ook reeds een bericht geplaatst, dit is te lezen door hier te klikken.

 

No Replies to "Nieuwe trainer GB1"


    Got something to say?

    Some html is OK