Nieuwe voetbalseizoen voor de deur!

  • 11 september 2017

‘Voetbalseizoen 2017/ 2018 vol met sportieve en bestuurlijke uitdagingen staat voor de deur’!

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Trainingen en oefenwedstrijden volgen elkaar nu in een rap tempo op. Iedereen heeft de afgelopen zomermaanden de accu weer kunnen opladen. Hetzij in één of ander vakantieoord, hetzij voor de buis om onze Oranje Leeuwinnen of onze lokale held Tom Dumolin te zien zegevieren… Hopelijk kan ook onze club een beetje meeprofiteren van het succes van het damesvoetbal! Want of zich heel veel jongetjes aanmelden naar aanleiding van het spel van het grote Oranje waag ik te betwijfelen!

Maar waar het natuurlijk echt om gaat na zo’n lange vakantie is de geur van vers gras! De mat in Sint Geertruid ligt er weer mooi bij en dat leidt bij mij na de zomerstop altijd weer tot kriebels om weer een balletje te trappen. Het was weer een heel gepuzzel om alle teams op oorlogssterkte te krijgen en te houden. Het blijft knap voor een dorpje als Sint Geertruid om, weliswaar met hulp van Eckelrade en de gehuchten toch weer vier seniorenteams, één damesteam, één veteranenteam en één 35+ team op de been te brengen. En ook de jeugd zal na alle doorgevoerde wilde KNVB-ideeen weer vol aan de bak kunnen.

Commotie was en is er ook! De nieuwe contributienota lag op de deurmat. Met een brief van het bestuur! Een verhoging met maar liefst 25 euro! Gaat het dan zo slecht met ons Clubje? Volgens mij valt dat wel mee…waar het veel meer om gaat is dat Geertruidse Boys een vereniging wil zijn voor maar zeker ook door haar leden! Wat hier dus achter zit is een oproep aan alle leden (we hebben er maar liefst 214) om naast de lusten –want dat is trainen en wedstrijden spelen toch- ook 2 keer per jaar de handen uit de mouwen te steken! En ook dat werken op een zitting, in de kantine of bij Pinkpop is gewoon leuk kan ik uit eigen ervaring melden.

Het zal hard werken blijven op alle vlakken: bestuurlijk en op het veld! Iedereen zal alle zeilen moeten bijzetten om ook dit nieuwe voetbalseizoen weer te laten slagen. De eerste resultaten zijn er al in de vorm van een bekeroverwinning op grote broer RKVVM. Ik wens iedereen een mooi en sportief seizoen toe!

No Replies to "Nieuwe voetbalseizoen voor de deur!"


    Got something to say?

    Some html is OK