Nieuwe website online!

  • 24 juni 2015

Om mee te gaan in het hedendaagse digitale tijdperk is er hard gewerkt aan een nieuwe website voor onze club. Hierbij was een gebruiksvriendelijke versie via mobiele telefoons dan ook een vereiste. Mocht u het nog niet hebben gezien, onze site is dus volledig mobile responsive en duidelijk te bekijken via uw mobiele telefoon.

Verder is het veel eenvoudiger om berichten/ media (foto’s/ video’s) en verslagen toe te voegen aan onze site. Hierdoor is het makkelijker om de site bij te houden en voor u als bezoeker prettiger om een site te bezoeken die up to date is. Ieder bericht kan eenvoudig worden gedeeld via social media en u kunt natuurlijk ook reageren op deze berichten. Wij vragen u wel om beschaafd te blijven, aangezien we het natuurlijk netjes willen blijven houden. Vervelende reacties zullen worden verwijderd en bezoekers kunnen bij ongepast gedrag worden geblokkeerd van onze site.

Van alle seniorenteams zullen de wedstrijden worden gepubliceerd, waarbij u eenvoudig kan zien wie de tegenstander is en op welke locatie de wedstrijd wordt gespeeld. Na afloop kan er door iedereen worden gestemd op de Man of the Match, bij de dames Women of the Match. Einduitslagen en doelpuntenmakers zullen net als de competitiestanden wekelijks worden bijgehouden.

Voor ieder team, ook voor de jeugdteams en veteranen is het mogelijk om wedstrijdverslagen te laten publiceren op onze nieuwe site. Maar hiervoor hebben we natuurlijk input nodig van leiders, ouders, spelers en/of vaste supporters. Heeft u nieuws, verslagen, foto’s, video’s e.d. of vind u het leuk om deze te maken van een van onze elftallen, laat ons dat weten via het volgende emailadres.

Naast de verslagen voor de jeugdelftallen is er ook een aparte pagina voor onze Jeugdafdeling. Op deze pagina wordt niet alleen Junioren nieuws weergeven maar ook leuke weetjes, tips en tricks gericht op jeugdige voetballers/ voetbalsters. Het wedstrijdprogramma van de jeugdelftallen is te vinden via de KNVB widget op de pagina Programma.

Ook aan onze sponsors is gedacht! De sponsors zijn duidelijker aanwezig en worden overzichtelijk weergeven. Hiermee zouden wij hun ook graag iets meer in the picture willen zetten, aangezien we natuurlijk niet zonder ze kunnen. Daarbij verwachten we ook dat de site weer drukker bezocht gaat worden, waardoor u als sponsor ook meer onder de aandacht zult zijn van onze volgers.

Mocht u vragen/ opmerkingen of feedback hebben over onze nieuwe site, kan u hier beneden een reactie plaatsen of mailen naar volgend emailadres.

Veel (kijk)plezier op onze nieuwe site!

No Replies to "Nieuwe website online!"


    Got something to say?

    Some html is OK