Routekaart KNVB voor restant van het seizoen

  • 10 februari 2021

Zoals jullie wellicht al uit het nieuws vernomen hebben liggen er momenteel een aantal scenario’s op de tekentafel van de KNVB betreffende hervatting van het voetbal voor het restant van het seizoen. Bij dezen een samenvatting:

A-categorie (ons eerste senioren elftal): mits de situatie dit toelaat zou het eventueel mogelijk zijn de eerste seizoenshelft uit te spelen. Op basis van deze resultaten zou promotie/degradatie voetbal gespeeld worden. Deadlines zijn bij dit scenario: 10 maart voor aanvang trainingen en 11 april voor aanvang wedstrijden. Tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari zal hierbij duidelijk moeten worden of dit scenario doorgang kan vinden. Mocht dit niet zo zijn dan geldt voor de A-categorie hetzelfde scenario als hierbeneden beschreven voor de B-categorie.

De B-categorie (bij ons zijn dat het 2e en 3e elftal senioren + alle overige dames en jeugdteams) zullen zodra het weer mogelijk is uitkomen in een kleinschalige regionale competitie, de KNVB regio cup. Exacte invulling hiervan zal bekend gemaakt worden op het moment dat dit scenario in gang gezet kan worden.

No Replies to "Routekaart KNVB voor restant van het seizoen"


    Got something to say?

    Some html is OK