Strijdend Geertruidse Boys nipt ten onder

  • 27 november 2017

Door het regenachtige weer waren zaterdag en zondagochtend alle thuiswedstrijden afgelast bij RKVV Geertruidse Boys. Na besluit van consul werd er ’s middags gespeeld door het 1e elftal thuis tegen Vijlen 1. Vijilen is een van de ploegen die bovenin meedraaien in de 5e klasse. Voor ”de greune” wachtte dan ook een zware middag. Het waren echter de mannen uit Segietere die heel goed startte aan de wedstrijd. Er werd geknokt voor iedere meter. Dit leverde in de eerste helft een aantal kansen op, die helaas niet werden verzilverd. Vijlen daarentegen werd een aantal malen gevaarlijk door het hanteren van hoge ballen.

De ruststand was 0-0. Na rust hadden zowel Ricardo als Thimo beide grote kansen om Geertruidse Boys op voorsprong te schieten. Deze kansen werden om zeep geholpen waarna het niet lang duurde voordat Vijlen op 0-1 kwam. Het was echter Ricardo die slim de bal bij een spelhervatting snel op doel schoot, 1-1! Helaas bleek de voorsprong van korte duur, door een spaarzaam slordigheidje achterin bij Geertruidse Boys viel de 1-2.

De boys zullen de ingeslagen weg van vanmiddag moeten doortrekken naar komende weken om punten te gaan halen. Volgende week wacht de derby tegen SCG.

De dames gingen ’s ochtends op bezoek bij SVME. In steenkoude omstandigheden begonnen de dames goed aan de wedstrijd. Demi Curfs zorgde met enkele goed loopacties voor gevaar aan GB zijde. Het was Daisy Aarts die de bal vanaf de rand 16 over de keeper het doel in schoot. Hierna werd SVME sterker en kwam Geertruidse Boys bij enkele hachelijke momenten voor het doel met de schrik vrij.
In de 2e helft veranderde het spelbeeld, Geertruidse Boys verloor de slag op het middenveld waardoor SVME sterker en sterker werd. Het werd uiteindelijk 2-1 voor de gastvrouwen waardoor Geertruidse Boys wederom met legen handen achterblijft.

Het ”Superdreide” ging op bezoek bij SVM 5 en verloor uit met maar liefst 7-1.

No Replies to "Strijdend Geertruidse Boys nipt ten onder"


    Got something to say?

    Some html is OK