Succes nieuwe website!

  • 23 juli 2015

Het is inmiddels precies één maand geleden dat we onze nieuwe website hebben gelanceerd. Buiten de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen zien we dit ook terug in de website statistieken. Binnen deze eerste maand is onze nieuwe site bijna 2.000 keer bezocht, zijn de pagina’s en berichten zo’n 5.000 keer bekeken en hebben we meer dan 1.400 unieke bezoekers mogen verwelkomen.

Het mooie aan deze statistieken is dat dit niet alleen positief is voor onze club, maar ook voor onze sponsors. Zo mogen we stellen dat we ons doel zeker hebben behaald om onze sponsors duidelijker aanwezig te laten zijn en meer ‘In the picture’ te zetten op de nieuwe website. Dit maakt het dan ook zeker aantrekkelijker voor de ondernemers in de omgeving van Sint Geertruid om zich aan te sluiten als sponsor van onze club. Maar natuurlijk ook voor de bestaande sponsors om hun sponsorpakket te upgraden, zodat hun logo ook zichtbaar is op alle pagina’s van onze nieuwe website.

Voor meer informatie over de sponsorpakketten verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina en de leden van Commissie SPRAK:

Sponsor worden?!

 

 

No Replies to "Succes nieuwe website!"


    Got something to say?

    Some html is OK