Uitslagen 12 & 13 maart

  • 14 maart 2016

Het afgelopen weekend was eindelijk weer eens een zonnig weekend, echter was het in de vroege ochtend nog vrij koud, maar het zonnetje scheen. Zaterdagochtend verloor de F jeugd hun wedstrijd van Daalhof F2, 0-1. Onze E jeugd won de eerste wedstrijd van het seizoen met 3-2 tegen Sportclub Jekerdal E2. Ook de D jeugd won haar 2de wedstrijd met 6-2 tegen RKVVL Polaris en mag zich in het prille voorjaars seizoen nu koploper noemen. Vervolgens was het de C Jeugd die een verpletterende einduitslag van maar liefst 1 – 13 op het scorebord liet noteren uit tegen Schimmert C1. De B jeugd onder leiding van Hendry Warnier moest zaterdag zijn meerdere erkennen tegen RKMVC B1, einduitslag 1-4 voor de gasten van Mechelen.

Zondag werden er weer eens 3 punten gepakt door Geertruidse Boys 4. Hierdoor stijgen het vriendenelftal uit Eckelrade op de ranglijst en hopen ze volgende week te kunnen stunten tegen koploper sv Meerssen 5. Het ‘Superdreide’ revancheerde zich na de verloren uitwedstrijd tegen Vilt 2 van vorige week door met 4-1 thuis te winnen van sv Sibbe 3. Hierdoor is het Superdreide gestegen naar de 2de stek, maar de kloof naar nummer 1 Vilt 2 bedraagt momenteel 7 punten. Het 2de gaf vervolg aan de gewonnen thuiswedstrijd tegen SCM 6 en wist ook te winnen uit tegen SNC `14 2. Op een zeer slecht en hobbelig veld hadden ze in de eerste helft sterk de overhand en stond er een ruststand van 0-2 op het scorebord. Het zou GB2 niet zijn als ze er toch nog een spannende wedstrijd van wilde maken. SNC kwam terug tot 2-2, vervolgens werd het 2-3, 3-3 en kon Richard Smeysters op aangeven van Melvin Habets de 3-4 tegen de touwen schieten. Het damesteam genoot van een weekendje rust.

Post

GB1 moest eveneens op bezoek bij SNC`14. In een gezapige eerste helft, zonder al te veel uitgespeelde kansen ondervonden beide elftallen ook last van het hobbelige grasveld. Na de rust kwamen de mannen van Jo Mulkens sterker uit het kleedlokaal, er kwamen kansen voor de ‘Greune’ . Thimo Curfs wist dan ook binnen te koppen na een goede voorzet van Tom Martinussen. Nu moest het elftal doorpakken en de wedstrijd in het slot gooien, helaas gebeurde dit niet en SNC behield de hoop op punten. Net als in de ochtend kwam het grootste gevaar van SNC door de lucht via corners en vrije trappen. Zelfs de keeper van SNC kwam mee naar voren en uiteindelijk viel de 1-1 nadat een corner aan de 2de paal werd binnen gewerkt. Na de aftrap zette SNC meteen druk voorwaarts en werd het doemscenario compleet, de bal werd diep gespeeld en de ingevallen spits kon de bal binnen werken 2-1. Leidsman Keulen sprak na afloop van een ‘dejavu’, die precies hetzelfde meemaakte toen hij de wedstrijd van GB1 leidde uit tegen sv Nyswiller 1. Uitgerekend sv Nyswiller 1 is de volgende tegenstander van GB1, het lijkt dan ook meer dan duidelijk dat de koppen volgende week op scherp zullen staan en de mannen iets goed te maken hebben in de komende wedstrijd.

 

No Replies to "Uitslagen 12 & 13 maart"


    Got something to say?

    Some html is OK