Uitslagen 15 & 16 november

  • 16 november 2015

We kunnen terug kijken op een weekend met wisselende successen voor onze teams. Zo werd er op zondag alleen door het ‘Superdreide’ 3 punten gepakt tegen koploper SVME 4. Hierdoor stijgen deze mannen weer een plek op de ranglijst naar de 2de plaats en gaan ze meedoen voor de koppositie in hun klasse. Het 4de elftal pakte na enkele puntloze weken weer 1 punt, door thuis gelijk te spelen tegen SCM 8. De wedstrijd van GB2 tegen koploper RKASV 4 ging op een jammerlijke manier verloren met 4-2. Na minder dan 1 minuut ontving RKASV een zéér discutabele penalty, waardoor de thuisploeg al snel op voorsprong kwam. Door het onnodig weg geven van kansen en deze zelf te missen ging de wedstrijd verloren, terwijl er meer in zat. Het dameselftal van DBSV VR1 was te sterk voor de dames van Hai van Proemeren, eindstand 4-1 voor DBSV.

Zondagmiddag stond er wéér een belangrijke wedstrijd op het programma voor Geertruidse Boys 1. In de uitwedstrijd tegen Vijlen 1 kon men weer aanhaken of net afhaken bij de kopposities in de Vijfde Klasse A. Onder zeer winderige omstandigheden en niet al te best veld, werd er begonnen met wind tegen om na de rust te profiteren van de wind in de rug. In de eerste helft was een overwicht in balbezit voor de ‘greune’ maar leidde dit niet tot echte kansen. Wat wel het geval was voor Vijlen, door enkele goede reddingen van Twan Habets bleef de ruststand 0-0. Na de rust moest het verschil worden gemaakt, helaas was al snel merkbaar dat dit wind iets was afgenomen. Het beoogde voordeel in de 2de helft was dus beduidend minder. Ook in deze helft was het Vijlen dat min of meer op de counter wachtte en profiteerde van een onoplettendheid in onze defensie, 1-0. Erna sloeg het noodlot nog verder toe, doordat een voorzet van richting werd veranderd en werd het 2-0. Een waar slotoffensief bleef helaas uit, maar wel was er nog een kans voor Tom Martinussen, die de bal net langs het doel schoot met een mooie lob over de uitkomende keeper. Na 3 verliespartijen op rij hebben de mannen van GB1 komende week rust en zullen ze daarna de draad thuis weer moeten oppakken tegen Rood Groen LVC.

Op zaterdag 15 november was er verlies voor de F jeugd tegen Zwart Wit. De E-jeugd die de koppositie greep door thuis met 3-2 te winnen van Walram E2. We konden ook 3 punten noteren voor de D jeugd, winst met 2-1 op Geusselt Sport D1. In een zeer spannende wedstrijd en mooie wedstrijd voor de neutrale toeschouwer verloor de C jeugd hun wedstrijd met 5-6 tegen sv Geuldal. Als klapper van de dag was er een 10-0 eindstand voor de B jeugd thuis tegen RKHSV B2.

No Replies to "Uitslagen 15 & 16 november"


    Got something to say?

    Some html is OK