Uitslagen 16 & 17 april

  • 18 april 2016

De wedstrijd van de F jeugd & E Jeugd tegen Minor F3 en Walram E3 waren afgelast, ook het E2 meisjesteam kwam niet in actie. De D jeugd speelde thuis met 2-2 gelijk tegen RKVVM/ Sibbe D1. Vervolgens was legde onze C jeugd een puike wedstrijd op de mat door De Heeg C1 met 8-0 winst huiswaarts te sturen. De C jeugd staat nu op een knappe 2de plek met 1 punt achterstand op koploper Walram. Er zijn nog 3 wedstrijden te spelen, dus we verwachten een spannende eindstrijd. Ook de B jeugd kwam niet in actie en heeft helaas pas 3 wedstrijden gespeeld in 2016.

Op zondag 17 april kwam BMR 4 op bezoek, om het op te nemen tegen Geertruidse Boys 4, de eerder gespeelde wedstrijd in Banholt werd met 2-5 gewonnen door GB4. Echter waren de rollen dit maal omgedraaid, het werd een afgetekende 1-5 voor BMR 4. Het Superdreide kwam niet in actie omdat hun wedstrijd op vraag van sv Hulsberg werd verplaatst. Het damesteam onder leiding van Hai van Proemeren ging op bezoek bij Heer VR1, eindstand 3-3. Geertruidse Boys 2 moest pas om 14:00u aan de bak bij SCM 6, het werd echter een wedstrijd om snel te vergeten. Eindstand 6-3 voor SCM 6 en laten we het erop houden dat alleen het ‘weer’ goed was tijdens de wedstrijd.

Geertruidse Boys 1 ging op bezoek bij FC Bemelen 1, met de toekomstige trainer Enrico van Ginneken aan het roer. De ‘Greune’ begonnen goed aan de wedstrijd en zo stond er een ruststand op het scorebord van 0-2, doelpunten: Tom Martinussen en Bram Curfs. In de tweede helft kwam Bemelen nog even terug, maar uiteindelijk was het Thimo Curfs die er met 3 doelpunten voor zorgde dat de wedstrijd eindigde in een ruime overwinning, eindstand 2-5. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen RKMVC op het programma.

No Replies to "Uitslagen 16 & 17 april"


    Got something to say?

    Some html is OK