Uitslagen 2 & 3 april

  • 4 april 2016

Zaterdag was de wedstrijd van de F jeugd de eerste wedstrijd die thuis op het programma stond, helaas werd er verloren van Partij/ RKMVC F1. Hierna startte ook de E jeugd tegen Partij/RKMVC E1, deze wedstrijd werd knap met 5-3 gewonnen aangezien Partij/ RKMVC als koploper bovenaan de ranglijst stond. De D jeugd wist een punt te behalen tegen het hoger staande FC Gulpen D2. In de strijd om de bovenste plekken op de ranglijst verloor de C jeugd helaas van Walram C2, waardoor de gasten van Walram zich nu koploper mag noemen. De wedstrijd van de B jeugd was afgelast.

Zondag stond de kraker voor het damesteam op het affiche, GB VR1 speelde thuis tegen koploper SVME VR1, eindstand 0-0. Zowel GB2 als het ‘Superdreide’ moest aan de bak tegen sv Geuldal. Het ‘Superdreide’ speelde thuis tegen sv Geuldal 5 en wist hun wedstrijd met 2-1 te winnen. GB2 ging op bezoek bij sv Geuldal 3 en wist ook te winnen met 0-1. De 4de achtereen volgende wedstrijd dat de 3 punten werden gepakt door GB2, waardoor ze een opmars hebben gemaakt en zich nu op de 3de plek hebben gevestigd. Op verzoek van vele, vermelding van de prestatie van Noud Drummen bij GB2, speelde zo goed als foutloos en zijn prestatie naderde bijna een hoge mate van perfectie. De wedstrijd van GB4 werd afgelast omdat de gasten van SVME 4 geen elftal op de been konden krijgen.

Ook voor GB1 stond er een mooie wedstrijd op het programma, uit tegen Berg`28 1. GB1 kende een zeer solide eerste helft, ze lieten het hoger geplaatste Berg het spel maken en loerde op hun kans. Echter werd Berg amper gevaarlijk en waren de tegenaanvallen van de ‘Greune’ vlijmscherp. Op deze manier werd dan ook een voorsprong opgebouwd van 0-2. 0-1 werd gescoord door Koen Nelissen en niet veel later viel de 0-2 door een geplaatst schot van Bram Curfs. Net voor rust kreeg Berg`28 een penalty na een vermeende handsbal. De beslissing van de scheidsrechter was zeer discutabel, maar de penalty werd benut.

Results-Image

Het spelbeeld veranderde aan het begin van de tweede helft niet en zo ontving GB1 een vrije trap op de rand van het zestien meter gebied nadat Thimo Curfs van achter werd neer gehaald. Ondanks dat Thimo Curfs alleen op de keeper kon afgaan werd de overtreding slechts bestraft met geel. De vrije trap die volgde werd door Bram Curfs tegen de touwen geschoten en zo werd het 1-3. Vanaf dat moment liep de irritatie bij Berg hoog op en besloot de scheidsrechter een afkoelingsperiode in te lassen van 5 minuten. Na hervatting van het spel werd Berg iets sterker en liet GB1 zich steeds verder terug duwen, de scherpe tegenaanvallen en counters namen af. Dit resulteerde dan ook in de 2-3, toen een indraaiende voorzet verkeerd werd geraakt en in eigen doel belandde. Dit zorgde voor hoop bij de spelers van Berg en in de laatste minuten werd de 3-3 na een lange bal binnengeschoten.

Meer verdiend, maar zichzelf niet beloond. Helaas al de 3de keer dit seizoen dat er punten werden verspeeld in de laatste minuten van de wedstrijd. In statistieken zou GB1 8 punten meer hebben gehad als ze de voorsprong in deze wedstrijden hadden vast kunnen houden. Zo zou zelfs de 4de plek zijn bereikt en stonden ze in het kielzog van de 3de plek, waar nu Berg`28 staat. Buiten dat was de eerste periodetitel behaald, maar daar gaan we verder geen woorden meer aan vuil maken. Volgend weekend staat de wedstrijd tegen nummer 2 Vijlen op het programma. Naar verwachting een moeilijke wedstrijd, maar het behalen van punten zou zeker niet onmogelijk moeten zijn als de gehele wedstrijd wordt gespeeld als het eerste deel tegen Berg`28 voor de afkoelingsperiode.

 

 

 

No Replies to "Uitslagen 2 & 3 april"


    Got something to say?

    Some html is OK