Uitslagen 27 & 28 februari

  • 29 februari 2016

Afgelopen weekend startte ook de competitie voor onze jeugdelftallen. De F Jeugd begon het seizoen met een overwinning tegen Walram F3. Helaas kon de E jeugd het goede resultaat van de F Jeugd geen vervolg geven en werd er met 1-8 verloren tegen SV Hulsberg E1. Wegens afgelasting kwam de D jeugd nog niet aan spelen toe. De C jeugd won hun uitwedstrijd met 2-4 tegen Daalhof C1. Onze B jeugd begon sterk aan het seizoen en won de uitwedstrijd tegen Voerendaal B2 met 1-3.

Zondag speelde de senioren elftallen ook weer hun eerste (thuis)wedstrijden van het nieuwe kalenderjaar. Door de vorst was het veld nog vrij hard en hobbelig in de vroege ochtend, iets wat het spel van GB2 en GB4 niet altijd ten goede kwam. GB2 won hun wedstrijd tegen de gasten van SCM 6 met 5-2 na een brilstand tijdens de rust. De wedstrijd van GB4 ging met 1-2 verloren tegen Eijsden 5, dit team stond onder leiding van de enige echte ‘Haike Didderen’. Het dameselftal deelde de punten op bezoek bij de dames van Sittard VR1.

Om 14:30u. stond de wedstrijd van GB1 tegen RKMVC 1 op het programma. De mannen van Jo Mulkens hadden bijna de hele wedstrijd de overhand en kon dit ook uitdrukken op het scorebord, ruststand 2-0. Vervolgens ging men verder in de tweede helft en werd er een eindstand genoteerd van 4-0. Een mooie eindstand die weliswaar nog hoger had kunnen zijn als het vizier iets scherper was geweest.

No Replies to "Uitslagen 27 & 28 februari"


    Got something to say?

    Some html is OK