Uitslagen 28 februari & 1 maart

  • 12 maart 2015

Het afgelopen weekend heeft wisselende resultaten opgeleverd.

Het eerste kon op bezoek bij het voor promotie strijdende Vijlen geen einde aan de reeks zonder zege maken. Ondanks een met name goede 2e helft trok Vijlen (dat in de heenwedstrijd in de laatste minuut gelijk had gemaakt tegen de Boys) aan het langst eind; 1-3.  ’s Morgens leden de dames ook een nederlaag. Na een helft tegen koploper RKHSV stonden onze vrouwen met 1-0 voor, waarbij werd nagelaten een grotere voorsprong te nemen. Dit werd het team van Hay van Proemeren fataal in de 2e helft, waarin de Heugemsen met 2-1 de wedstrijd naar zich toetrokken. Het derde zette de goede lijn van vorige week voort. Uit bij Daalhof behaalde de mannen een klinkende 4-1 zege. Hierdoor nestelt het derde zich in de subtop van de competitie.
Het tweede kwam onverrichter zaken terug uit Gronsveld, waar de plaatselijke FC de wedstrijd zonder enige kennisgeving bleek te hebben afgelast.

Ook op zaterdag waren er wisselende uitslagen. Meest in het oog springende resultaat was de 5-1 zege van de E-jeugd tegen de leeftijdsgenoten van Berg. Proficiat!

Komend weekend kan het eerste zich thuis revancheren in de derby tegen Bemelen. Buiten het 2e spelen alle andere teams uit, terwijl het derde een weekendje vrij heeft.

No Replies to "Uitslagen 28 februari & 1 maart"


    Got something to say?

    Some html is OK