Uitslagen 31/10 & 01/11

  • 2 november 2015

Afgelopen weekend was het een rustige zaterdag voor onze jeugdelftallen. Alleen onze E jeugd kwam thuis in actie tegen Geulsche Boys en won deze wedstrijd met 6-0.

GB4 verloor hun wedstrijd uit bij sv Meerssen 5 met 4-0. De mannen van GB2 verspeelde hun 1-0 voorsprong in de laatste minuten, waardoor ze alweer puntverlies leden op een jammerlijke manier in de laatste minuten. Het ‘Superdreide’ had geen kind van de bezoekers van RKIVV 2 en won hun wedstrijd met 10-0. Ons dames wisten hun thuiswedstrijd tegen OVCS VR2 te winnen met 3-0.

In de middag begonnen de spelers van Jo Mulkens goed aan de wedstrijd en kwamen ze op een 0-1 voorsprong, nadat de keeper van sv Nyswiller de bal los liet. Bjorn Ruitenschild was er als de kippen bij en kon de bal in het doel werken. Het bericht was binnen dat directe concurrent vv Berg`28 1 met 0-3 achterstond tegen Vijlen 1. Degene die deze wedstrijd won, ging met de Periodetitel aan de haal. De tweede helft was er meer druk van Nyswiller en werd de voorsprong op zeer spijtige wijze verspeeld in minder dan 5 minuten. Helaas was er nog een rode kaart voor Thimo Curfs, mede hierdoor was de einduitslag zeer teleurstellend. De periodetitel die zo binnen handbereik was, werd uiteindelijk verspeeld.

Volgende week zullen de mannen van GB1 karakter moeten tonen in de wedstrijd tegen vv Berg`28 1. Er zal gewonnen moeten worden om aansluiting te houden met de kopposities in de Vijfde Klasse A.

No Replies to "Uitslagen 31/10 & 01/11"


    Got something to say?

    Some html is OK