Uitslagen 5 & 6 maart

  • 7 maart 2016

Door de vele regen gedurende dit weekend waren helaas weer enkele wedstrijden afgelast. De uitwedstrijd voor de E jeugd tegen sv Zwart Wit E1 ging wel door, maar werd verloren in een doelpuntrijke wedstrijd, eindstand 6-4. De D jeugd won hun eerste wedstrijd van 2016 met 1-2 uit bij Walram D2. Verdere wedstrijden werden afgelast.

Het weerbeeld kende weinig verbetering op zondag 6 maart. Hierdoor werden de thuiswedstrijden voor GB2 en GB4 ook afgelast. De wedstrijd van het damesteam ging wel door, er werd overtuigend gewonnen met 0-4 bij de dames van Schimmert. Het ‘Superdreide’ moest dit jaar voor het eerst aan de bak en meteen stond de topper uit tegen Vilt 2 op het programma. Onder gezapige omstandigheden werd aan de wedstrijd gestart, maar werd al snel duidelijk dat Vilt 2 de sterkere ploeg was. Mede door enkele afwezigen en een gebrek aan spelritme met de wedstrijd helaas met 4-0 verloren.

Om 14:30 stond de wedstrijd van Geertruidse Boys 1 tegen Vilt 1 op het affiche. De voorspellingen van de familie Claessens voorafgaand aan de wedstrijd kwam uit, ‘D’r kumpt sjnie vanoet Gronsveld dizze kant op’. Waar het in de uren voorafgaand aan de wedstrijd redelijk droog was gebleven, viel er vanaf 13:30 een combinatie van sneeuw, hagel en regen. Het veld werd er niet beter op, maar de wedstrijd zou toch doorgaan. De weersomstandigheden en het veld maakte het spelbeeld er niet beter op, maar de ‘Greune’ waren de bovenliggende ploeg tegen Vilt 1. Na een kleine 30 minuten werd dit ook met de score bevestigd van 1-0. Nadat een afgeslagen voorzet van Ricardo slecht werd verwerkt door de keeper, had Thimo de bal voor het intikken. Echter gaf Vilt onze mannen wel een lesje in effectiviteit. Door de gehele wedstrijd maar 3 keer op doel te schieten, wisten ze wel 2 doelpunten te maken. Eenmaal voor rust, 1-1 en na zo’n 70 minuten 1-2. Ondanks deze tegenslag werd het spel goed opgepakt en werd het laatste kwartier nog even extra gas voorruit gegeven. Dit resulteerde al snel in de 2-2 door Bram na een corner. Vervolgens was het Robert Duijsens die zijn invalbeurt bekroonde met een mooi doelpunt en er zo voor zorgde dat de 3 punten in Segietere bleven.

 

No Replies to "Uitslagen 5 & 6 maart"


    Got something to say?

    Some html is OK