Uitslagen 7 en 8 november

  • 8 november 2015

Zondag 8 november heeft ons eerste elftal de 2e nederlaag op rij geleden. In de topper tegen Berg ’28 werd met 1-2 verloren. De mannen uit Berg en Terblijt waren in de eerste helft de betere en fellere ploeg. De Boys kwamen halverwege na weifelend verdedigend optreden met 1-0 achter. In het vervolg van de eerste helft bleef Berg de bovenliggende partij, wat tot een verdiende 2-0 leidde. Op slag van rust werden de boys wakker. Een mooie combinatie over meerdere schijven leidde tot een mooie aansluitingstreffer van Tom Martinussen. In het tweede bedrijf joegen de mannen van Jo Mulkens op de gelijkmaker. Berg bleef echter, zij het met moeite, overeind.
’s Morgens zorgde alleen het 3e voor een driepunter. Door een 7-0 zege op sv Geuldal 4 nestelt het derde zich in de kopgroep van de competitie. Het tweede speelde alweer voor de 4e keer in 7 wedstrijden gelijk; 1-1 tegen Geuldal 3. Verder verloren zowel de dames (3-0) als het vierde (5-4) uit bij SVME. Hiermee raakten onze vrouwen de koppositie kwijt.

Zaterdags zegevierden de C en E hun uitwedstrijden met resp. 2-1 en 4-3. Beide teams draaien bovenin de competitie mee. De D-jeugd speelde 1-1 gelijk. De uitslag van de F-jeugd is ons niet bekend.

 

 

No Replies to "Uitslagen 7 en 8 november"


    Got something to say?

    Some html is OK