Uitslagen 9 & 10 april

  • 11 april 2016

De uitwedstrijd van onze F jeugd is zaterdagochtend helaas verloren gegaan tegen Berg/ Vilt met 0-1. Ook de E jeugd wist niet te winnen op bezoek bij Heer E1, eindstand 5-2 voor de thuisclub. Net als vorige week trof onze D jeugd weer een hoog geklasseerd team, ditmaal stond de uitwedstrijd tegen Schimmert D1 op het affiche. De ‘blauw witte’ uit Schimmert waren echter te sterk met 2-0. De C jeugd moest aantreden uit tegen Keer C1, deze wedstrijd mondde uit in een overtuigende overwinning van de ‘Greune’, met maar liefst 0-8 keerde onze C jeugd terug uit Cadier en Keer. Na enkele weken van rust moest de B jeugd ook weer aan de bak, ditmaal uit bij sv Meerssen B2. De mannen uit Meerssen bleken een flink maatje te groot, eindstand 7-0.

Op zondag speelde ons damesteam thuis tegen DBSV VR1, de vrouwen van de Maastrichtse studentenvereniging kwamen met het openbaar vervoer en namen ook de punten weer mee naar huis, eindstand 2-4. Het Superdreide speelde uit tegen SVME 4, er werd door beide partijen niet gescoord waardoor er na 90 minuten nog steeds 0-0 op het scorebord stond. Geertruidse Boys 4 speelde uit tegen SCM 8, helaas werden er geen punten overgehouden aan deze wedstrijd en werd er met 2-1 verloren. GB2 trof de koploper van de klasse, RKASV 4. Ondanks dat er een goede wedstrijd werd gespeeld kon GB2 de goede reeks niet doorzetten. Voor het eerst sinds begin oktober werd er verloren met 1-2.

De mannen van Jo Mulkens speelde om 14:30 tegen nummer 2 Vijlen 1, net als vorige week wisten de ‘Greune’ een punt over te houden aan deze wedstrijd. Het spelbeeld was vrijwel gelijk en beide ploegen kregen enkele kansen. Vijlen kwam halverwege de eerste helft op voorsprong, echter duurde de voorsprong niet lang. Na een mooie aanval over links werd de voorzet van Ricardo van den Hove in één keer binnen geschoten door Thimo Curfs. In het verdere verloop van de wedstrijd was Vijlen in de laatste periode van de wedstrijd iets sterker en werd GB1 verder terug gedrongen op eigen veld. Toch wisten ze stand te houden en eindigde de wedstrijd in 1-1. Volgende week staat de wedstrijd uit tegen FC Bemelen 1 op het programma, hier zullen de spelers van GB1 moeten strijden tegen het team van hun toekomstige trainer, Enrico van Ginneken.

1 Reply to "Uitslagen 9 & 10 april"

  • Patrick Maas
    11 april 2016 (11:28)
    Reply

    Aanvulling op de uitslagen van zaterdag 9 april: Onze dames van E2M hebben thuis gespeeld tegen Keer, de eindstand werd 1-1.


Got something to say?

Some html is OK