Uitslagen weekend 10 & 11 oktober

  • 12 oktober 2015

Op zaterdag 10 oktober heeft de F jeugd als koploper het eerste verlies geleden van dit seizoen. Jammer voor onze jonge pupillen, maar ze draaien nog steeds mee in de top van de ranglijst. Verder pakten alle overige actieve jeugdteams de volle 3 punten. De E1 won hun wedstrijd overtuigend met 0-5 uit bij Scharn E5 en het was ook de D1 die Scharn D4 kansloos liet en ook zij wonnen van Scharn met 1-4. De C jeugd won tijdens een doelpuntrijke wedstrijd met 4-10 uit bij Leonidas. De B jeugd sloot de zaterdag af met een mooi resultaat uit tegen Bunde B2. Er werd met 2-6 gewonnen, met als hoogtepunt een pegel in de kruising van Timo Warnier.

Zoals reeds al was te lezen op onze facebookpagina waren er wisselende resultaten op de zondagochtend. Er kwam een einde aan de maandenlange ongeslagen reeks van ons ‘Superdreijde’, verlies met 1-2 tegen Vilt 2. De derby tussen GB 4  en SCG 4 werd door de mannen in groen wit met 0-2 gewonnen. Het tweede verloor zeer jammerlijk van RKIVV 1 in een vrijwel onbespeelbare zandbak. Maar dit mag desondanks geen excuus voor de verloren punten zijn. De dames onder leiding van coach Hai van Proemeren wonnen hun wedstrijd met 3-0 thuis tegen Schimmert VR1.

Verder gaf GB1 weer vervolg aan de goede start van dit seizoen. Door de overwinning op Vilt 1 mogen zij zich weer medekoploper noemen met Berg 1. Echter heeft Berg 1 wedstrijd minder gespeeld, aangezien hun derby tegen Sibbe werd gestaakt wegens ongeregeldheden. De supporters die de wedstrijd in Vilt bekeken zagen dat GB1 al zeer snel op voorsprong kwam door een zeer mooi geplaatste vrije trap van Ricardo vd Hove. Na mooi verzorgd spel begon het elftal iets in te kakken en kon Vilt hiervan profiteren. Echter werd de draad na de rust weer opgepakt en ging men opzoek naar een nieuwe voorsprong. Na een goede passeeractie van Thimo Curfs kon Ricardo eenvoudig binnen tikken, 1-2. Hierna was het weer Thimo die de verdediging van Vilt onder druk zette en de bal veroverde. Ook hier had hij weer oog voor de opkomende Bjorn Ruitenschild, die de eindstand bepaalde met de 1-3. Klik hier om het wedstrijdverslag te lezen. Belangrijke overwinning met zicht op de ranglijst. Volgende week op naar SNC 1.

No Replies to "Uitslagen weekend 10 & 11 oktober"


    Got something to say?

    Some html is OK