Uitslagen weekend 3 & 4 oktober

  • 5 oktober 2015

Op de zaterdag 3 oktober had het merendeel van onze jeugdelftallen een vrije zaterdag. De B jeugd, comibinatieteam met RKVVM, kwam in actie en hoe! De B jeugd onder leiding van Hendry Warnier stuurde WDZ, op het complex van RKVVM, met maar liefst 11-0 naar huis.

Post

Zondag moest de wekker voor ons 3de elftal al vroeg worden gezet aangezien de uitwedstrijd bij Berg 5 om 10:00u. van start ging. In een spannende wedstrijd was het uiteindelijk ons ‘Superdreijde’ dat met de 3 punten huiswaarts keerde. Na doelpunten van Rob Lardinois en wederom Stijn Toussaint. Vervolgens was het 2de aan de beurt, echter slaagde ze er net niet in om de 3 punten binnen te halen. Net als vorige wedstrijd incasseerde onze mannen een laat tegendoelpunt, waardoor er een 1-1 einduitslag op het bord stond. Bekijk het wedstrijdverslag via de volgende link: wedstrijdverslag GB2 – SCG 3. De Dames konden hun goede resultaten helaas niet voortzetten ‘onder aan de berg’ tegen de vrouwen van VV Eijsden. Met 2-0 eindstand was het hun helaas deze zondag niet gegund. Zoals reeds gecommuniceerd konden de mannen van GB4 genieten van een vrije zondag of het uitkateren van het popconcert waar het merendeel van de spelers naar toe waren geweest. Wel hebben een aantal spelers zeer collegiaal onze andere senioren elftallen succesvol uitgeholpen, ze waren deze actief op GB3, Gb2 en GB1.

Om 14:30u. stond de thuiswedstrijd van GB1 tegen het (wereld)elftal van DBSV voor het merendeel in het teken van het weerzien van dorpsgenoot en oud clubman Huub Waterval. Het was aan de bezoekers te zien dat dat Huub zijn spelers, in verschillende talen, had duidelijk gemaakt dat ze waren gekomen voor de winst. Na een redelijk gelijk opgaande wedstrijd had DBSV iets meer het overwicht qua kansen, maar werden deze echter niet afgemaakt. Het was bijna Bram Curfs nog die een mooie rush niet wist af te maken oog in oog met de keeper van DBSV. Hierdoor werden de punten gedeeld en kunnen we ons eerste elftal terugvinden op de 3de plaats in de ranglijst van de Vijfde Klasse A. Wedstrijdverslag van deze wedstrijd volgt op de gebruikelijke plaats.

 

No Replies to "Uitslagen weekend 3 & 4 oktober"


    Got something to say?

    Some html is OK