Verdiend punt GB 2 en veel doelpunten op paasmaandag

  • 3 april 2018

Afgelopen zaterdag speelde het 2e elftal thuis tegen WDZ. Het tweede elftal heeft tot dusver 3 punten weten te behalen uit de gespeelde wedstrijden. Het was dus taak om te zorgen dat er weer eens punten werden behaald. Na de domper van de nederlaag bij SNC’14 speelden de mannen van Hay van Proemeren vandaag een stuk beter. De nummer 4 van de ranglijst werd knap op een 1-1 gelijkspel gehouden. Het was vooral de inzet en het voor elkaar willen werken dat opviel. Doelpuntenmaker Cedric Maas.

Het eerste elftal speelde op 2e paasdag thuis tegen RKMVC. Na het gelijkspel van vorige week wilden ”de greune” zich revancheren. Echter op het najaar werd er in Mechelen flink verloren dus ook hiervoor wilden de boys een en ander rechtzetten. Na 10 minuten was van deze gedachte helemaal niets meer over zo leek het. De gasten stonde namelijk al met 0-1 voor. Via de rechterkant kwam Mechelen het strafschopgebied binnen en de speler van RKMVC verraste Henny in de korte hoek. Het spel van Geertruidse Boys was slecht en heel onrustig. Geertruidse Boys kwam op voorsprong na een goedkope penalty benut door Ricardo van den Hove. Echter was het toch RKMVC dat weer op voorsprong kwam. De scheidsrechter legde de bal na een overtreding van Youri Erckens op de stip. 1-2. Gelukkig gingen de boys naarmate de 1e helft verstreek beter voetballen. Nog voor rust wisten de mannen 2 keer te scoren. Doelpuntenmakers waren Robert Duijsens en Roy Bootz.
Na rust werd Geertruidse Boys sterker en RKMVC zwakker. Er vielen nog veel doelpunten in de 2e helft. Het was Ricardo van den Hove die zijn score op 2 bracht. Hoogtepunt was wellicht de voorbereiding van Robert Duijsens op de goal van Richard Smeijsters. Ook Thimo Curfs pikte nog een doelpuntje mee. Smetje op de 2e helft was de makkelijk weggegeven goal aan RKMVC. Bovenal een mooi resultaat: 6-3.

No Replies to "Verdiend punt GB 2 en veel doelpunten op paasmaandag"


    Got something to say?

    Some html is OK