Waterballet eindigt in 2-2

  • 11 december 2018

Afgelopen zondag stond de wedstrijd GB1 – Vijlen 1 op het programma. Door velen werd er getwijfeld aan de staat van het veld aangezien het behoorlijk regende in de dagen en uren voorafgaand aan de wedstrijd. Het veld lag er echter prima bij en zodoende werd er om 14 uur afgetrapt.

De greune kwamen slecht uit de startblokken. Er was weinig felheid in het spel terug te vinden en over het algemeen was de eerste helft vooral slordig. De bezoekers weten snel hiervan te profiteren en komen vroeg in de eerste helft op voorsprong. De boys stellen hier weinig tegenover en dit resulteert vlak voor rust in de 0-2. Deze treffer wordt notabene door Tom ongelukkig in eigen doel gekopt.

Ruststand 0-2

Na rust breekt de hemel open en komt het met bakken uit de lucht. Dit blijkt voor GB gunstig uit te pakken. Roy weet namelijk met 2 doelpunten de stand gelijk te trekken. Zo eindigt deze bewogen en natte middag in een gelijkspel. Volgende week rest de laatste wedstrijd voor de winterstop uit bij FC Gulpen. Hopelijk weten de boys hier 3 punten aan over te houden!

Eindstand 2-2

Doelpunten: Roy Bootz 2x

No Replies to "Waterballet eindigt in 2-2"


    Got something to say?

    Some html is OK