Weer 3 punten voor GB 1

  • 23 april 2018

Afgelopen zaterdag speelde Geertruidse Boys JO 9 uit bij RKASV. Na de forse nederlaag van vorige week wilde de boys iets recht zetten. Het begin was niet goed want RKASV kwam al vroeg op 1-0. Echter was het Jordy Steinbusch die al snel de score in balans bracht. Het bleek het startschot voor een doelpuntrijk duel. Uitslag 5-8. Doelpuntenmakers Jordy Steinbusch (3x), Niek Lennertz (3x), Espen Deguelle (1x) en Elay Lardinois (1x).

De dames speelde op zondagochtend de kraker bij Geusselt Sport. Helaas begonnen de dames niet goed. In eerste instantie kwam Geusselt Sport op voorsprong. Gelukkig wist Lieve Rouschop het net te vinden voor rust en gingen we met 1-1 het kleedlokaal in.
Na rust gingen de dames er vol voor! Lieve was op dreef en maakte een mooie hattrick. Ook scoorde Eva waterval nog uit een mooie vrije trap. Eindstand 5-1, dit zorgt ervoor dat we voor nu even safe staan op de 10de plek maar ze zullen moeten blijven knokken!!

Het tweede elftal speelde thuis knap gelijk tegen Rood Groen LVC, 2-2. De doelpunten werden beide gemaakt door Richard Smeijsters. Het 3e elftal ging helaas ten onder in Maastricht tegen RKVVL/Polaris. Ondanks de 4 doelpunten gemaakt door Jochen Lennertz (3x) en Dave Broers was dit helaas niet voldoende voor een of meerdere punten. Het 4e elftal verloor van Gulpen helaas met 2-6. De doelpunten kwamen op naam van Yorick Vaessen en Haike Lardinois.

‘S middags was het de beurt aan Geertruidse Boys. De grote vraag was of Geertruidse Boys de goede reeks kan voortzetten. Na amper 1 minuut spelen stonden de boys al op voorsprong. Het was Bram Curfs die de score opende na een mooie rush op rechts. Niet veel later was Ricardo van den Hove die de voorsprong verdubbelde. Nog voor rust scoorde zowel Bram als Ricardo nogmaals waardoor de boys op rozen zaten. Toch maakt SCG ook 1 doelpunt voor rust. Na rust controleerde Geertruidse Boys de wedstrijd goed en was het wederom Bram Curfs en Ricardo van den Hove die het net wisten te vinden. 6-1. SCG scoorde wel nog aan het eind van de wedstrijd, 6-2.

No Replies to "Weer 3 punten voor GB 1"


    Got something to say?

    Some html is OK