Wijziging Seizoensopening

  • 15 juli 2015

Mede door de mooie aanbieding die we van onze trouwe sponsor, Brand Bierbrouwerij, hadden ontvangen was er dit jaar gekozen voor een nieuwe opzet van de seizoensopening. Hier was ons aangeboden om met alle seniorenelftallen de Brand Bierbrouwerij te bezoeken tegen een zeer aantrekkelijk aanbod. In ons achterhoofd hadden we al rekening gehouden met een eventueel beperkt aantal aanmeldingen, wegens vakantie, werk, familiebezigheden op de zaterdagmiddag maar toch hadden we het nieuwe concept doorgezet om te zien wat eruit zou komen.

Helaas waren de aanmeldingen dusdanig beperkt dat we ervoor hebben gekozen om dit bezoek aan ons sponsor op een andere datum te plannen, zodat er meer leden hieraan kunnen deelnemen. Dit zal dus nog volgen in de toekomst. Met als gevolg dat we de seizoensopening ook iets gaan wijzigingen. Er zal op zondagochtend om 10:30u. gestart worden met een gezamenlijke training waarna er met alle aanwezigen samen zal worden gelunched. We hopen dan ook dat meer leden aanwezig zullen zijn op deze zondagochtend, zodat het seizoen op een mooie manier van start kan gaan!

Hierbij nogmaals een overzicht van het zomerprogramma, hou alleen rekening met de wijziging zoals hierboven is beschreven!

Zomerprogramma 2015-2016

 

No Replies to "Wijziging Seizoensopening"


    Got something to say?

    Some html is OK