Column: ”50”

  • 2 november 2022

50.

Jullie hebben allemaal wel de nieuwsberichten gevolgd, en dan bedoel ik in deze niet de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne. Maar die 50 supporters van Qatar, alle moraalridders hebben hun mening via de sociale media inmiddels verkondigd.

Poetin heeft ook iets met het getal 50 maar dan in meters, die tafel van hem. Ik hoop nog altijd dat er één van de milieuactivisten zo’n tube lijm bij Poetin gebruikt, plak hem vast, lijm op zijn stoel, zijn handen lekker vastgeplakt aan die lange tafel van hem. Oh plak dan ook even zijn mond dicht. Na 3 dagen zal dat geen presidentieel waardig gezicht meer zijn, laat de verbeelding maar voor zich zelf spreken.

Maar 50 supporters voor de boys, hebben we een ‘tieten supporter’ in de groen witte kleuren, die mag van mij via twitter of facebook met een positief bericht reageren, krijgt deze wel een gratis pilsje of een geserveerde snack in de kantine, maar je hoeft dan ook niet zo ver te reizen.

Ik weet niet of we tegenwoordig nog aan die hoeveelheid getale trouwe supporter komen, maar in het verleden werden er vanaf de zijlijn nogal wat memorabele uitspraken door onze supporters gedaan.

Maar ik weet wel dat ik zeker 50 mensen binnen onze club zou willen ‘vast lijmen’ aan Geertruidse Boys. Mensen als bv Hay, Dennis, de trainers en bestuursleden, de sproeigroep, de grensrechters, de scheidsrechters en de organisatoren van de jeugdafdeling en de veteranen, zonder onze actieve leden en hun leiders, te kort te doen. Maar ook de mensen die de entree bemannen en de kantine draaiende houden.

Ik heb er wel een tube lijm voor over om al deze mensen met hun inzet en verdiensten vast te plakken en te behouden voor het voorbestaan van de groen/witte boys.

Met vriendelijke groet,

De columnist.

No Replies to "Column: ''50''"


    Got something to say?

    Some html is OK