Corona maatregelen kantine Geertruidse Boys

  • 7 september 2020

Voor de mensen die gisteren ons sportcomplex hebben bezocht, zal dit niet nieuw zijn. Echter voor de mensen die de laatste dagen nog niet op ons complex zijn geweest het volgende nieuws. We zullen als RKVV Geertruidse Boys aan de registratieplicht moeten voldoen. Voor sportkantines gelden namelijk dezelfde voorwaarden als voor de horeca.

Alle bezoekers aan de kantine bij R.K.V.V. Geertruidse Boys moeten hiervoor hun gegevens achterlaten t.b.v. van een eventueel GGD contactonderzoek.

NB: Spelers en begeleiders van wedstrijden die op het digitale wedstrijdformulier staan, zijn uitgesloten van registratie: deze zijn nl. geregistreerd via de wedstrijdzakenapp / het digitale wedstrijdformulier. Spelers en begeleiders die bij R.K.V.V. Geertruidse Boys trainen zijn ook hiervan uitgesloten, omdat de vereniging reeds beschikt over hun gegevens.

Wij kunnen ons voorstellen dat het achterlaten van gegevens een extra drempel is om de kantine van R.K.V.V. Geertruidse Boys te bezoeken. Toch willen wij jullie dringend vragen dit wel te doen.

Deze registratie is een absolute voorwaarde om kantine en terras überhaupt te mogen openen.

De gegevens zullen alleen gebruikt worden bij een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD. De gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard en daarna vernietigd.

R.K.V.V. Geertruidse Boys kan de omzet in Corona-tijd goed gebruiken; help ons dan ook vooral om kantine en het terras open te houden door je gegevens achter te laten en de verspreiding van het Coronavirus te vermijden.

Bij de ingang van de kantine, liggen de formulieren. Laat hier je gegevens (steeds per bezoek!!!) achter, vergelijkbaar met een bezoek aan een andere Horecazaak. Na 14 dagen worden de verzamelde gegevens vernietigd. De gegevens zijn puur en alleen bedoelt om bij een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD te worden ingezet en zullen door R.K.V.V. Geertruidse Boys niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

No Replies to "Corona maatregelen kantine Geertruidse Boys"


    Got something to say?

    Some html is OK