De bal gaat weer rollen!

  • 28 januari 2022

Langzaam komen we weer in voetbalsferen. Ondanks het koude weer zijn er steeds meer spelers die na de lange voetbal loze periode de weg naar het trainingsveld weten te vinden. Gelukkig dat vanaf komend weekeinde de bal ook weer gaat rollen in wedstrijd verband.

Deze week zag ik Lambert Alberts al in de ijzige regen aan de slag met het kaarsrecht trekken van de lijnen zodat het veld speelklaar is. Aan de lijnen zal het dit weekend in ieder geval niet liggen. De kwaliteit van het veld is iets anders.

Niet alleen Lambert was al volop bezig met de voorbereidingen voor het weekend, ook Drankenhandel Bessems stopte met een goed gevulde vrachtwagen bij de kantine. Zij waren niet met de wedstrijden maar met de 3e helft bezig.

Het zal voor velen weer even wennen zijn. Na maanden geen bal aangeraakt te hebben, zal het balgevoel ver te zoeken zijn. Ballen zullen van de voet springen, doelpogingen zullen over de zijlijn gaan en menig speler zal na het weekend spierpijn hebben op plekken waarvan hij vergeten was dat er spieren zaten. Maar dat is het allemaal meer dan waard!

We kunnen weer lekker samen met ons clubje de draad oppakken. De kinderen kunnen weer lekker onbezorgd wedstrijdjes gaan spelen. De veteranen kunnen op zaterdagavond weer de deur uit en op zondag kunnen de senioren weer aan de bak. Het eerste elftal heeft nog een weekje vrij. Voor het 2e en 3e elftal staat er zondag al een competitiewedstrijd op het programma.

Geniet van het feit dat we weer mogen voetballen. Ook al zal er komend weekend voldoende misgaan, denk dan even terug aan al die troosteloze weekenden waarop we alleen maar binnen konden hangen of een wandeling konden maken.

Veel plezier, succes en blijf gezond!

No Replies to "De bal gaat weer rollen!"


    Got something to say?

    Some html is OK