Einde seizoen 19/20

  • 7 april 2020

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en sympathisanten,

Zoals jullie niet ontgaan zal zijn, zit het seizoen 2019/2020 er definitief op. De KNVB heeft besloten het amateurvoetbal niet te hervatten omdat ze het onmogelijk acht de competities op een normale manier uit te spelen. Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. De aankondiging van de KNVB is hier volledig te lezen. Ter verduidelijking; wij als Geertruidse Boys zullen dit seizoen dus in geen enkele vorm nog in verenigingsverband trainen of wedstrijden spelen.

De daarnaast geldende maatregelen vanuit de overheid brengen al onze overige verenigingsactiviteiten ook tot een abrupt einde. Gezondheid staat boven alles, sport en spel zijn van ondergeschikt belang.

Eventuele seizoensafsluiting

Het zou mooi zijn om gezamenlijk het seizoen een afsluiting te kunnen geven. Of de maatregelen hiervoor ruimte gaan bieden voor de zomerstop en of we dit met een eventuele voetbalactiviteit kunnen opluisteren zal zich gaan uitwijzen. We achten de kans klein maar mocht dit alsnog mogelijk worden dan zullen we hier later op terug komen.

Bedankt!

Bij dezen willen we alvast iedereen bedanken voor alle inzet het afgelopen seizoen! We hopen jullie in het nieuwe seizoen weer allemaal te mogen begroeten met een onverminderde instelling en mentaliteit. Zo kunnen we hopelijk na de zomer weer met volle teugen genieten van onze prachtige sport die we op dit moment zo missen.

Bij vragen staan wij voor jullie klaar.

Blijf gezond en fit, (kijk hier voor tips)

Bestuur RKVV Geertruidse Boys

No Replies to "Einde seizoen 19/20"


    Got something to say?

    Some html is OK