GB 2 wint thuiswedstrijd op vreemde bodem!

  • 28 oktober 2019

Toen zondagochtend de eerste spelers fris en fruitig na een uur langer slapen naar Sportcomplex Julianaweg gingen was het weer prima. Echter had het veld toch erg te lijden gehad van de regen die afgelopen nacht was gevallen. Hierdoor was de uitwedstrijd van het eerste elftal al afgelast en bleek ook de thuiswedstrijd van het 3e en het 2e te worden afgelast.

Echter door snel schakelen en de hulp van tegenstander SCG kon de wedstrijd toch doorgang vinden. Weliswaar niet in Sint Geertruid maar in Gronsveld. Om 11.00 uur ging de wedstrijd tussen Geertruidse Boys – SCG 4 van start. Al snel bleek Geertruidse Boys de bovenliggende partij te zijn en de partij die veel kansen wist te creëren. Mede door de vele buitenspelvallen van SCG wist Geertruidse Boys de ban niet te breken. Halverwege eerste helft was het Philippe Weusten die na een goede actie van Tom Martinussen de bal in het doel wist te werken 1-0. Nog voor rust kreeg Geertruidse Boys meerdere opgelegde kansen maar wisten deze niet te verzilveren.

In de 2e helft veranderde het spelbeeld nauwelijks. Het voetbal werd wel slordiger maar het was Geertruidse Boys dat de score had moeten verdubbelen na kansen van Haike Lardinois en Koen Nelissen. Door te blijven strijden, trokken ”de greune” uiteindelijk de 3 punten over de streep. De mannen van Patrick Maas en Leon Mares zijn bezig aan een mooie reeks na eerder uit in Bemelen met 1-2 te hebben gewonnen en in de beker te hebben afgerekend met LHC. Volgende week wacht de wedstrijd uit tegen SV Meerssen.


No Replies to "GB 2 wint thuiswedstrijd op vreemde bodem!"


    Got something to say?

    Some html is OK