Wordt jij het trainingsbeest van dit seizoen?!!

[table “12” not found /]

Reglement:

-De aanwezigheid van de seniorenspelers zal iedere training worden genoteerd door de desbetreffende trainers. Dit geldt voor GB1, GB2, GB3, GB4 en dameselftal.

-Spelers dienen om 19:30u. op het veld aanwezig te zijn. De spelers van GB1 & GB2 dienen op zijn laatst om 19:35 op het veld aanwezig te zijn om hun aanwezigheid te laten meetellen voor het klassement. Tenzij er een persoonlijk bericht is gestuurd of contact is geweest met de trainers (Jo Mulkens en Guy Hombleu), dus geen bericht via de groeps-app etc.

-Maandelijks zullen de lijsten met aanwezigheid worden gepubliceerd op onze website, verder wordt dit ook in de kantine opgehangen.

-Na afloop van de de laatste training van de 2 seizoenshelften worden de top 3 trainingsbeesten bekend gemaakt. Deze 3 spelers zullen ieder een prijs in ontvangst mogen nemen. Inhoud van de prijzen zullen later bekend worden gemaakt!

-De prijzen zullen worden bepaald door het trainingsindexcijfer van de drie spelers met het hoogste cijfer. Hier wordt  de aanwezigheid van de speler gedeeld door het aantal trainingen voor het desbetreffende team. Dit omdat er verschil kan zijn tussen het aantal trainingen per team.

Trainingsbeest