Grote deceptie voor Geertruidse Boys!

  • 15 mei 2017

Op de dag dat het kampioenschap in de eredivisie werd beslist, trad ons vlaggenschip aan tegen SV Vilt. De opdracht was vooraf heel duidelijk, er zouden 3 punten moeten worden gehaald. Bij winst waren de Geertruidse Boys zeker van de periodetitel die recht geeft op het spelen voor promotiewedstrijden.
Het besef dat er voor het eerst in 11 jaar weer een prijs kon worden gewonnen was bij iedereen aanwezig. De warming-up was scherp en fanatiek. De boys startten ook zeer goed aan de wedstrijd en kregen al snel een aantal grote kansen. Na een klein kwartier werd Roy diep gestuurd, 1 op 1 met de keeper bleef hij rustig en scoorde hij beheerst. Helaas ging dit feestje niet door wegens een vermeende buitenspelpositie.
Niet veel later was het dan toch verdiend 0-1. Het was Koen die vanaf de rand van het 16 meter gebied de 0-1 op het scorebord zette. Na deze voorsprong kregen de boys meer kansen, helaas werden deze niet omgezet tot een doelpunt. SV Vilt kwam er een aantal malen heel snel uit via de counter. Nog voor rust werd het 1-1 door een rake kopbal.

In de rust werden de mannen nog een keer goed op scherp gezet waardoor het geloof in een goede afloop volop aanwezig bleef. De boys wisten dat de kansen zouden komen. In de 2e helft bleken de kansen inderdaad te komen. Helaas wilde de bal er niet in voor Geertruidse Boys. Het was weer SV Vilt die scoorde na rust. Uit wederom een snelle counter werd het 2-1. De boys bleven de aanval zoeken en gingen op jacht naar de gelijkmaker. De kansen kwamen alleen de doelpunten bleven uit. Het geloof sloop langzaam uit de ploeg en 5 minuten voor tijd werd het ook nog 3-1 voor SV Vilt. De teleurstelling was groot bij de mannen na deze nederlaag omdat de periodetitel hiermee ook was weggegooid!

1 Reply to "Grote deceptie voor Geertruidse Boys!"

  • peter
    16 mei 2017 (09:44)
    Reply

    jammer joh


Got something to say?

Some html is OK