Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan RKVV Geertruidse Boys, zonder dat het u een cent extra kost!

Sponsor Geertruidse Boys gratis!

Wilt u RKVV Geertruidse Boys ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club, door op deze link te klikken; link sponsorkliks. Voor u een kleine moeite, voor onze club directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die RKVV Geertruidse Boys een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?!

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Geertruidse Boys. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Geertruidse Boys hier direct van!

Klik dus voordat uw online bestelling plaatst bij een van de aangesloten webshops op deze link sponsorkliks en klik vervolgens op de webwinkel waar u van plan bent om uw aankoop te gaan doen. Hierna komt u rechtstreeks op de pagina van de desbetreffende webshop, kunt u uw bestelling plaatsen en hoeft u verder geen actiescodes of dergelijke in te vullen. De sponsorbijdrage van sponsorkliks zal automatisch worden overgedragen aan de RKVV Geertruidse Boys naar mate de hoogte van uw aankoopbedrag.