Succesvol weekend voor Geertruidse Boys!

  • 19 maart 2019

We blikken kort terug op het afgelopen weekend waarin alleen het tweede en eerste elftal in actie kwamen.

GB2 pakt eerste punt!

Afgelopen zondag stond voor de mannen van het tweede de uitwedstrijd tegen FC Gulpen 2 op het programma. Gebrand om eindelijk van die tergende nul af te komen begonnen de Boys sterk aan de wedstrijd. Dit resulteerde vroeg in de eerste helft in een scherpe counter die koelbloedig werd afgerond door John. In het restant van de eerste helft was het tweede via een aantal gevaarlijk voorzetten dicht bij de 0-2. Helaas was het echter Gulpen dat kort voor rust de 1-1 wist te maken. Met een flinke dosis extra felheid begonnen de mannen van Fabian Habets aan de tweede helft.

Klaar om eindelijk punten mee te nemen naar Sint Geertruid!

De tweede helft kende enkele hachelijke momenten voor het doel van de Boys, maar er kon ook nog bijna gejuicht worden voor de 1-2 van de voet van Maurice. Na 90 minuten was de stand nog steeds gelijk en was daar het bevrijdende fluitsignaal van de scheidsrechter. Het eerste punt was eindelijk binnen! 

Volgende week wacht de mannen van het tweede de taak om zich te revancheren voor de gestolen punten door koploper Partij.

Ruime overwinning GB1

Zondagmiddag ging ons eerste elftal op bezoek bij hekkensluiter SVA. Een belangrijke wedstrijd voor de mannen van Enrico van Ginneken om de ‘flow ‘ ofwel ‘schwung’ van de laatste weken erin te houden.

Al snel stond er een marge van 2 op het scorebord in het voordeel van ‘de greune’. Door de snelle voorsprong werden de boys nonchalant en slordig waardoor er enkele kansen werden weggegeven. De thuisclub wist deze echter niet te verzilveren en zoals het meestal gaat in het voetbal is het dan de tegenstander die de eerste kans aangrijpt en er eentje inprikt. 0-3. De voorsprong wordt nog verder uitgebouwd naar 0-6 maar helaas weten onze jongens niet de 0 te houden. Eindstand 1-6. Een mooi resultaat alhoewel er allicht meer in had gezeten.

No Replies to "Succesvol weekend voor Geertruidse Boys!"


    Got something to say?

    Some html is OK