Wisselend succes afgelopen weekend

  • 25 februari 2019

Een korte terugblik op een voetbalweekend met wisselend resultaat.

Zaterdag

Op zaterdag werd er door onze JO13 knap met 1-2 gewonnen uit bij Spaubeek. Man of the match: Vera!

Verder werd er twee keer verloren. JO15 uit in Gronsveld. Eindstand: 3-1. Daarnaast verloor de JO17 liefst met 5-1. Dit keer was Spaubeek te sterk.

Zondag

Zondagochtend was als eerste het tweede aan de beurt met de altijd beladen derby tegen BMR. Er werd thuis gespeeld en gehoopt dat de mannen uit Banholt en omstreken niet volledig fris aan de aftrap zouden verschijnen vanwege het ‘awwieverbal’ de voorgaande avond. Blijkbaar stonden onze eigen spelers nog minder fris op het veld, er werd namelijk fors verloren met 0-6. Na carnaval thuis tegen Gulpen dan maar opnieuw proberen de eerste punten te verzamelen.

Om 12 uur trapte het 3e af in en tegen RKMVC. De mannen van Wum Lambie ging het beduidend beter af dan het 2e. Er werd met mooie cijfers gewonnen. Eindstand: 0-2.

Het eerste (mede mogelijk gemaakt door Eetcafe en camping ‘De Bosrand’) trapte zoals gebruikelijk af om 14:30 voor de moeilijke thuiswedstrijd tegen de koploper. De eclatante nederlaag uit in Berg lag nog vers in het geheugen en sportieve revanche was dus de opdracht. De mannen uit Berg wisten niet het voetbal uit de heenwedstrijd op de mat te leggen waardoor onze boys (ondanks blessures en afmeldingen) in staat waren kranig tegenstand te bieden. Ruststand 0-1. Na rust golft het spel op en neer maar is het GB1 dat uiteindelijk aan het langste eind trekt. Eindstand 1-1! Hulde aan de jeugd en tweede-elftal spelers voor de getoonde inzet en het behaalde resultaat!

Geertruidse Boys wenst alle leden, vrijwilligers en sympathisanten een fijne carnaval!

Komend weekend geen voetbal. Programma na carnaval:

Zaterdag 9 maart maar één jeugdteam in actie: vv SCM JO13 – GB JO13

Zondag 10 maart 3 thuiswedstrijden. GB1 – Sylvia 1. GB2 – Gulpen 2. GB3 – BMR4

No Replies to "Wisselend succes afgelopen weekend"


    Got something to say?

    Some html is OK