Wisselende resultaten op zondag!

  • 9 maart 2020

Het derde elftal ging gisteren op bezoek bij koploper SCG. Helaas bleek de koploper te sterk te zijn voor de mannen van Wum Lambie. Het werd 4-2 in het voordeel van de SCG.

Het tweede elftal ging op zoek naar revanche na een onnodige nederlaag tegen VV Keer in de eerste seizoenshelft. Onder winderige omstandigheden werd er vooral slordig spel op de mat gelegd. De eerste helft was gelijkwaardig. Rob Pinckaers redde Geertruidse Boys knap door een schot uit de kruising te tikken.
Na rust kreeg VV Keer wind mee en door fouten aan GB zijde stond het binnen no time 2-0 voor de zwart-witten. Geertruidse Boys leek eindelijk wakker geschud. Via een mooie actie van de ingevallen Ron Boon kon Koen Nelissen de bal van kortbij in het doel schieten.
Niet veel later werd Cedric Dresen mooi weggestuurd door John Claessens. De verdediger van VV Keer trok in het strafschopgebied aan de noodrem: Strafschop. Koen Nelissen schoot de gelijkmaker binnen. De boys voelde dat dit het moment was om door te pakken. Cedric Dresen reageerde goed op een scherpe voorzet en wist knap de 2-3 te maken! Eindelijk weer 3 punten voor het 2e elftal.

Het eerste elftal ging in de middag op bezoek bij VV Vijlen. Na nog geen 10 minuten scoorde Ali knap via links de 0-1. De boys speelde goed het eerste half uur en gaven niet veel kansen weg. Het was dan ook een standaardsituatie die zorgde voor de gelijkmaker. Via een corner werd de bal in het doel gewerkt 1-1. Geertruidse Boys leek van slag de laatste 15 minuten. Door enkele fouten was de ruststand 4-1 in het voordeel van Vijlen.
De boys rechtten in de 2e helft echter knap de rug door een knap doelpunt van Robert Duijsens werd al vroeg in de 2e helft een aansluiting gevonden 4-2. Het was wederom Ali die zorgde voor de 4-3. Geertruidse Boys had het af en toe zwaar met de uitstoten van Vijlen maar hield het doel schoon in de 2e helft. De ingevallen Ricardo van den Hove scoorde met een lage, harde vrije trap de 4-4. Een mooi resultaat na een slechte ruststand!

No Replies to "Wisselende resultaten op zondag!"


    Got something to say?

    Some html is OK